FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

coronavirus BUSINESS UPDATE. 60 de zile gratuitate la anunturi 

Solid House Corbului

contacteaza Vezi telefon

Solid House Corbului

PROIECT NOU

Solid House Corbului

nr identificare: 16914

localizare:

oras: Constanța, Constanța
cartier: Intim/Salvare
Vezi harta
reprezentant:
SolidHouse

Detalii principale

Tip proiect: Apartament

Finalizare: 2020
Nr. camere: 1-3
Nr. dormitoare: 0-2

Detalii principale
Solid Residence Corbului , amplasat pe o suprafata de 6000 mp , in zona Intim/ Salvare, pe Str Corbului Nr 3 , va ofera Apartamente cu 2 si 3 camere si Garsoniere spatioase , intr-un complex rezidential format din 3 corpuri cu regim de inaltime 2S + P + 10E . In vecinatate veti gasii : mijloace de transport in comun , cu statie pe Bvd IC Bratianu , Gradinita; Stelutele Marii; , Hypermarchetul Cora , Piata Brick , Oficiul Postal Nr 2 , Scoala generala; IL Caragiale; , Restaurantul Sabroso etc Locurile de parcare subterane , dispuse pe 2 niveluri vor acoperii necesarul integral de locuri de parcare plus extra 20% locuri destinate vizitatorilor . Apartamentele se vor preda la cheie , cu finisaje incluse si utilitati trase.

Complexul rezidential va ofera numeroase facilitati : ~ Acces restrictionat cu Bariera automatizata si gard ~ Parcare subterana pe 2 niveluri ~ Loc de joaca pentru copii ~ Spatii verzi ~ Paza si Monitorizare Video ~

Solid Residence Corbului, amplasat pe o suprafata de 6000 mp, in zona Intim/ Salvare, pe Str. Corbului Nr. 3 va ofera apartamente cu 2 si 3 camere si garsoniere spatioase, intr-un complex format din 3 corpuri cu regim de inaltime 2S + P + 10E.


Descriere Proiect
In vecinatate gasiti: mijloace de transport in comun, cu statie pe Bvd IC Bratianu, Gradinita; Stelutele Marii;, Hypermarchetul Cora, Piata Brick, Oficiul Postal Nr 2, Scoala generala; I.L. Caragiale;, restaurantul Sabroso etc. Alege unul din cele 154 de apartamente cu 2 camere cu suprafete cuprinse intre 63.55; 78.20 mp, 42 apartamente cu 3 camere cu suprafete cuprinse intre 98.50; 101.10 mp sau o garsoniera spatioasa din cele 83 cu suprafete cuprinse intre 43.35; 52.20 mp, complet finisate si dotate cu usi, centrala si calorifere, gresie /parchet, faianta, tamplarie pvc cu geam termopan, obiecte sanitare, instalatii electrice, termice, sanitare, de gaz si beneficiaza de solutii avantajoase de finantare: * Plata in Rate la Dezvoltator * Plata Esalonata * Plata integrala cu Discount * Plata prin credit Construim dorinte si le dam forma celor mai confortabile si sigure locuinte care devin ACASA pentru mii de persoane! Construim SOLID, cream legaturi SOLIDE! Noi construim mai mult decat o casa! Construim o comunitate SOLIDA!


Facilitati
Complexul rezidential va ofera numeroase facilitati:

~ Acces restrictionat cu Bariera automatizata si gard
~ Parcare subterana in 2 subsoluri
~ Loc de joaca pentru copii
~ Spatii verzi
~ Paza si Monitorizare video


Video:


Tip imobil Suprafata Nr. camere Pret Schita
Apartament 77.30 3 99.000 +TVA Vezi schita
Apartament 60.40 2 78.000 +TVA Vezi schita
Apartament 75.20 3 96.000 +TVA Vezi schita
Apartament 59.55 2 77.000 +TVA Vezi schita
Apartament 39.45 1 51.000 +TVA Vezi schita
Harta:
reprezentant:
SolidHouse

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.