FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Stilul XCity Towers: 2 camere + 2 balcoane

contacteaza Vezi telefon

Stilul XCity Towers: 2 camere + 2 balcoane

DE VANZARE
\ 69.092EUR

Stilul XCity Towers: 2 camere + 2 balcoane

nr identificare: 146816

Detalii:

tip: Apartament
camere: 2
suprafata: 62.35 MP (utili)

localizare:

oras: Timiș, Timișoara
cartier: Torontalului
Vezi harta
reprezentant:
XCity Towers

Despre proprietate

Apartament 2 camere 2C1

• Două camere: living +dormitor
• 1 baie
• 1 spațiu depozitare
• Două spații exterioare: balcon + logie
• Suprafața utilă: 54,34 mp
• Suprafață utilă cu terase: 62,35 mp
• Suprafață construită (inclusiv balcon și logie): 78,57 mp

XCity Towers, cel mai ambițios proiect rezidențial din Timișoara, aduce în capitala Banatului conceptul de cartier rezidențial format din turnuri de locuințe. Proiectul dezvoltatorului Wallberg Properties care va totaliza aproape 1000 de apartamente, în 8 clădiri cu regim de înălțime P+15, respectiv P+10, va oferi cele mai spectaculoase panorame asupra orașului, imagini de neuitat asupra principalelor puncte de atracție din oraș, din propria terasă.
XCity Towers înseamnă libertate şi inovaţie, o abordare fresh pe piaţa imobiliară din Timişoara - un concept de apartamente în ton cu spiritul tău liber.

„Cartierul viitorului” din Timișoara are marele avantaj de a se afla la câteva minute de principalele zone de atracție ale orașului, dar de a se bucura de o localizare privilegiată, retrasă, într-o zonă verde, departe de agitația marilor bulevarde, oferind intimitate și o oază de liniște.

Zona Bucovinei este una din cele mai bine cotate, dar și căutate zone din Timișoara, recunoscută pentru viața liniștită. Calea Torontalului completează calitățile de locuire prin accesul excelent atât spre principalul hub comercial al orașului, cât și spre zonele office, dar și spre ieșirea înspre Mako și Szeged, locuri de petrecere a timpului liber preferate de timișoreni.

XCity Towers înnseamnă şi spaţiu verde la discreţie, linişte şi un mediu aerisit.
În apartamentele XCity Towers primează confortul şi libertatea. Construcţia este realizată după un design ergonomic, fără zone ce incomodează sau nu pot fi folosite, cu mult preţ pus pe lumina naturală.
Tehnologia smart şi numeroasele facilităţi ale ansamblului sunt gândite pentru a te sprijini şi inspira să trăieşti aşa cum îţi doreşti şi totodată să fii parte dintr-o comunitate de oameni care îţi împărtăşesc stilul de viaţă.
Calitatea materialelor şi a execuţiei este garantată de experienţa vastă a dezvoltatorului Wallberg Properties cu peste 15 ani de excelență pe piața din România, cu investiții de peste 90 milioane € și 150.000 m2 construiți în Arad , Brașov, Cluj-Napoca și Timișoara.

caracteristici:

Suprafata utila: 62.35MP
Suprafata construita: 78.57MP
Nr. camere: 2
Nr. dormitoare: 1
Nr. terase: 1
Nr. bai: 1

Etaj: 11
Locuri parcare:
Parcare: -
Compartimentat: decomandat
Orientare: -
An constructie: 2019
An renovare:

Specificatii:

Finisaje: Gresie , Faianta, Parchet, tehnologie inteligenta

Tamplarie: Pvc

Bucatarie: Nemobilata

Incalizire: Centrala Proprie

Mobilat: Nemobilat

Facilitati: Administrare, menaj, market

Documente: In lucuru

Harta:
reprezentant:
XCity Towers

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.