FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Stockholm Residence

contacteaza Vezi telefon

Stockholm Residence

DE VANZARE

Stockholm Residence

nr identificare: 18069

Detalii:

tip: Casa/Vila
camere: 5
suprafata: 360 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Primaverii
Vezi harta
reprezentant:
Dan Lucian

IMOBILIARE HERASTRAU
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Despre proprietate

Am ales pentru astazi o proprietate de poveste, pentru ca doar asa putem numi aceasta casa, "de poveste", atunci cand amenajarea comfortabila si versatila ne poarta imaginatia catre interioarele scandinave iar rezultatul a fost de-a dreptul frapant, in sensul pozitiv al cuvantului. Extravaganta, excentrica, sofisticata si multe asemenea sinonime se pot folosi pentru a descrie aceasta casa renovata in intregime, cu detalii atent gandite si selectionate pentru a reuni o compozitie inedita.
Un intelept antic spunea odata ca e foarte important sa traiesti in armonie cu mediul tau inconjurator, noi am putea adauga ca este de asemenea important sa traiesti intr-un spatiu arhitectonic desavarsit, un loc in care energiile pozitive nu intalnesc obstacole ori proprietatea de fata din punct de vedere arhitectural, compozitional, se prezinta impecabil din toate punctele de vedere.
Avand o suprafata utila de peste 360 metri patrati compartimentati in 5 camere (din care trei dormitoare) anexe si utilitati, suprafata generoasa a casei a constituit fundalul perfect pentru ca proprietatea sa capete conturul dorit de proprietarul ei.
Culorile in combinatii neutre, terestre, puternice, de impact sunt predominante iar fiecare zona este dominata de elemente arhitecturale sau cromatice prin asocieri care impacteaza. Fara doar si poate, aceasta amenajare epateaza intr-un mod distins si armonios, debordand de personalitatea proprietarului. Un concept si o abordare unica prin fiecare element in parte, un spatiu incredibil in felul sau, vibrant pana in cel mai mic element, un refugiu asemanator unui templu.
Interioarele vilei au fost regandite intr-o serie de spatii luminoase, interconectate si reconfigurate incat acestea sa ofere comfort maxim. Rupta din peisajul urban, vila reprezinta un spatiu al relaxarii si meditatiei punandu-se accent pe dimensiune si comfort.
Pe noi, povestea casei ne-a cucerit de-a dreptul si pentru ca pozele nu pot reda frumusetea deplina a proprietatii, noi va invitam sa o vizionam impreuna pentru a intelege cu adevarat valoarea acestei vile!

caracteristici:

Suprafata utila: 360MP
Suprafata construita: 425MP
An constructie: 1940
Nr. camere: 5
Nr. dormitoare: 3
Nr. bai: 3

Nr. bucatarii: 1
Nr. balcoane: 2
Locuri parcare: 2

Specificatii:

Stadiu: Finalizat

Harta:
reprezentant:
Dan Lucian

IMOBILIARE HERASTRAU
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.