FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Teren intre case noi, acces la toate utilitatile, inclusiv canalizare,

contacteaza Vezi telefon

Teren intre case noi, acces la toate utilitatile, inclusiv canalizare,

DE VANZARE
\ 102.272EUR

Teren intre case noi, acces la toate utilitatile, inclusiv canalizare,

nr identificare: 920758

Detalii:

tip: Terenuri

localizare:

oras: ,
Vezi harta
reprezentant:
Petrescu Elena

Despre proprietate

Va prezentam posibilitatea achizitiei unui teren situat la aproximativ 25km de Pta Victoriei, pozitionat intre case nou construite - o zona placuta, cu proprietati frumoase si cu acces la toate utilitatile, inclusiv canalizare.
Terenul se afla in localitatea Saftica, o localitate din jurul Bucurestiului ce se bucura de o calitate a aerului deosebita, fiind mai putin poluat, filtrat fiind de padurile aflate in imediata vecinatate, cat si de salbele de lacuri.
Terenul ar permite si o lotizare - existand o deschidere la un drum principal (strada asfaltata) de peste 19ml si la un drum de servitute de peste 111ml.
Recomandam aceasta proprietate atat ca investitie imobiliara, cat si pentru un frumos proiect rezidential cu 2-3 case individuale cu teren liber - punctul forte reprezentandu-l accesul la toate utilitatile si amplasarea lui intre case frumoase, noi, deja construite.
Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie telefonic sau in timpul intalnirii pentru vizionarea proprietatii.

caracteristici:

Front stradal: 19.94

Harta:
reprezentant:
Petrescu Elena

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.