FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Vanzare duplex 5 camere I Gradina I Fratellini I Premium I Floreasca

contacteaza Vezi telefon

Vanzare duplex 5 camere I Gradina I Fratellini I Premium I Floreasca

DE VANZARE
\ 750.000EUR

Vanzare duplex 5 camere I Gradina I Fratellini I Premium I Floreasca

nr identificare: 852712

Detalii:

tip: Apartament
camere: 5
suprafata: 250 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Floreasca
Vezi harta
reprezentant:
Stoianovici Cristina

Despre proprietate

Va prezentam spre vanzare o proprietate deosebita cu 5 camere situata langa Parcul Verdi, intr-o zona superba din Bucuresti - Floreasca - Rahmaninov.

Proprietatea iti va pune la dispozitie o suprafata de 250 mp, distribuiti pe parter si nivelul intai al unui bloc finalizat in anul 2010. Apartamentul este complet decomandat si este compus din living cu bucatarie deschisa, modern utilita si o zona generoasa de dining, un birou si o baie toate situate in zona de parter. Etajul intai este alocat celor 3 dormitoare, cu baie proprie fiecare si un dressing walk-in de 20 mp.

Din livingul insorit vei putea pasi pe terasa si curtea proprie unde te poti bucura in liniste de timpul liber si apusurile de poveste .

Mobilierul, decoratiunile, finisajele de baza, culorile, corpurile de iluminat sunt toate alese cu grija pentru a oferi confort si relaxare, toate sub un design modern si bine gandit.

In completarea beneficiilor de a locui in acest imobil exclusivist, vei dispune de 2 locuri de parcare aflate in subteranul cladirii si o boxa generoasa.
Clasa de performanta energetica: B.
Imobilul este situat in zona Floreasca, foarte aproape de parcul Verdi. Cartierul rezidential curat si linistit beneficiaza de avantaje precum restaurante si cafenele selecte, spatii verzi, mijloace de transport in comun, hypermarket-uri, magazine diverse, scoli si gradinite de inalta tinuta.

caracteristici:

Suprafata utila: 250MP
Suprafata construita: 330MP
Nr. camere: 5
Nr. dormitoare: 4
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 4

Etaj: Parter
Compartimentat: decomandat
An constructie: 2010

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Stoianovici Cristina

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.