FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Vanzare penthouse/duplex deosebit 5 camere - LUX - Central/Calea Victoriei!

contacteaza Vezi telefon

Vanzare penthouse/duplex deosebit 5 camere - LUX - Central/Calea Victoriei!

DE VANZARE
483.000EUR +TVA

Vanzare penthouse/duplex deosebit 5 camere - LUX - Central/Calea Victoriei!

nr identificare: 7514

Detalii:

tip: Penthouse
camere: 5
suprafata: 132 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Calea Victoriei
Vezi harta
reprezentant:
Stoianovici Cristina

Gavriliu Imobiliare
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Despre proprietate

Propunem atentiei dvs spre achizitie un penthouse/duplex de vis situat in proximitatea Caii Victoriei (partea sa superioara - Piata Victoriei), ce face parte dintr-un imobil premiat din punct de vedere arhitectural!

Spatios, nou, acest apartament va va imbratisa in confortul sau si va va oferi un camin spectaculos! Locuinta este semidecomandata si ocupa ultimul etaj al imobilului cu 5 etaje finalizat in 2017, in care puteti avea acces direct cu liftul. Are o suprafata de 217 mp construiti, dintre care 132 mp utili interiori.

Apartamentul este compus din living si dinning in suprafata de 38mp, o bucatarie deschisa in suprafata de 10mp, complet mobilata si utilata cu echipamente de calitate superioara, 3 dormitoare, 3 sali de baie, un birou, un spatiu tehnic si o terasa superba de 85 mp care ocupa ofera o priveliste deschisa asupra orasului cu incarcare istorica. Toate camerele sunt mobilate cu gust, purtand amprenta unui designer, piesele de mobilier fiind de calitate premium, ce pot fi pastrate in apartament pentru un pret suplimentar. Cele 3 bai sunt dotate cu obiecte sanitare conform celor mai noi tendinte si materiale precum marmura, lemn.

Cat priveste dotarile, locuinta detine tamplarie din aluminiu cu geamuri tip tripan, sisteme de aer conditionat in toate camerele, centrala termica imobil, scara interioara, video-interfon, sistem de alarma, acces cablu tv si internet. De asemenea, optional, puteti achizitiona contra cost locuri de parcare in garajul imobilului. Accesul auto in parcare se face prin intermediul unei rampe prevazuta cu sistem de degivrare pentru perioada rece.

Alte detalii: Apartamentele si parcarea sunt deservite de doua noduri de circulatie verticala, ambele cu acces stradal. Treptele, contratreptele, holurile si zona comuna de acces sunt executate din beton armat placat cu mozaic, un material frumos si durabil tip terrazzo. Apartamentele sunt dispuse paralel pe etaj si strabat cladirea dinspre strada inspre zona linistita si insorita din spatele blocului. Tamplaria utilizata este executata din profile de aluminiu cu rupere de punte térmica marca Schüco si geam termoizolant. Apartamentele beneficiaza de spatii exterioare tip terasa, balcoane sau logii, acestea sunt placate cu piatra naturala (furnizor Titan Mar). Placajele ceramice din bai, grupuri sanitare si bucatarii sunt CAS Ceramica si Gayafores. Obiectele sanitare achizitionate pentru bai si grupuri sanitare sunt marca Gala si Ideal Standard. Accesoriile necesare pentru echiparea acestora sunt Hansgrohe (baterii lavoare, set dus, push-up, sistem dus) si TECE (productor Germania). Pardoseala in zona interioara a locuintelor precum zona dormitoarelor, holurile, livingurile sunt prevazute cu parchet masiv din stejar de calitate superioara, montat in stil bradut.

Locatia ofera avantajul unei legaturi facile cu cele mai importante puncte de interes ale orasului.

caracteristici:

Suprafata utila: 132MP
Suprafata construita: 158MP
Nr. camere: 5
Nr. dormitoare: 3
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 3

Etaj: 5
Compartimentat: semidecomandat
An constructie: 2017

Specificatii:

Tur virtual:


Harta:
reprezentant:
Stoianovici Cristina

Gavriliu Imobiliare
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.