FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Vanzare vila 6 camere / Smart House / Premium - Iancu Nicolae / Comision 0%

contacteaza Vezi telefon

Vanzare vila 6 camere / Smart House / Premium - Iancu Nicolae / Comision 0%

DE VANZARE
580.000EUR +TVA

Vanzare vila 6 camere / Smart House / Premium - Iancu Nicolae / Comision 0%

nr identificare: 6327

Detalii:

tip: Casa/Vila
camere: 6
suprafata: 250 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Iancu Nicolae
Vezi harta
reprezentant:
Boghiu Anca

Gavriliu Imobiliare
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Despre proprietate

Va prezentam spre achizitie o vila tocmai finalizata in zona Erou Iancu Nicolae - Pipera, localizata in zona Iancu Nicolae, in suprafata utila de 250 mp si suprafata construita de 310 mp, avand un regim de inaltime P+1+M.

Arhitectura casei implementează cu succes un design modern, într-o armonie totală cu natura, combinând materiale naturale, precum lemnul și travertin. Spatiul interior a fost proiectat eficient si consta intr-o zona de zi la parter cu iesire pe terasa si implicit in gradina amenajata, completata de bucataria separata si un grup sanitar.
La etaj, spatiul este gandit ca fiind zona intima a casei, dispunand de 2 dormitoare, fiecare avand dressing propriu si baie. La cel de-al doilea etaj, regasim un dormitor de oaspeti sau o camera ce poate fi amenajata pentru hobby, deservita de o sala de baie.

Dintre dotarile si finisajele vilei, mentionam incalzirea prin pardoseala efectuata de catre centrala Wiessmann, sistem de ventilare prin scafe, placarea pardoselelor cu travetin si parchet triplustratificat, iluminat cu senzori sau manual, sistem audio in fiecare camera, sistem de purificarea aerului, tamplarie din aluminiu cu geamuri de tip tripan, insula cu piatra ornamentala cu led, videointerfon si sistem de alarma, precum panouri solare. Vila este dotata cu un sistem wireless de tipul Smart House care presupune controlul intregii utilizari a casei (caldura, iluminat etc.) pe baza unei aplicatii instalate pe telefon corelata cu panoul central al casei.

O proprietate deosebita, finalizata in 2019, aflata in imediata apropiere a scolilor internationale si centrelor comerciale, spa, restaurante si in acelasi timp aproape de natura, situata in zona de nord a orasului este ceea ce va propunem spre achizitie!

caracteristici:

Suprafata utila: 250MP
Suprafata construita: 310MP
Suprafata curte: 210MP
An constructie: 2019
Nr. camere: 6
Nr. dormitoare: 3
Nr. bai: 4

Nr. bucatarii: 1
Locuri parcare: 2

Specificatii:

Stadiu: Finalizat

Harta:
reprezentant:
Boghiu Anca

Gavriliu Imobiliare
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.