FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Vanzare vila in Padurea Petresti, DN1

contacteaza Vezi telefon

Vanzare vila in Padurea Petresti, DN1

DE VANZARE
\ 650.000EUR

Vanzare vila in Padurea Petresti, DN1

nr identificare: 17194

Detalii:

tip: Casa/Vila
camere: 6
suprafata: 408 MP (utili)

localizare:

oras: Ilfov, Petrești
cartier: Padurea Petresti
Vezi harta
reprezentant:
Sebastian Sive

Despre proprietate

Vanzare vila in padure, in apropierea Bucurestiului, la 19 km de Piata Universitatii, DN1

Situata in Padurea Petresti din apropierea Bucurestiului, intr-un parc de peste 2500 mp, aceasta vila asigura confort si eleganta in mijlocul naturii vii care, prin vegetatia luxurianta, simfonia pasarilor si spatiile largi, creaza un univers de exceptie. Plecand de la Piata Universitatii si iesind din Bucuresti pe DN1, se poate ajunge cu masina la aceasta oaza in mai putin de o jumatate de ora.

Este formata din parter si etaj si are 6 camere, 4 bai, bucatarie, terase si balcon. Livingul - care formeaza zona centrala - este un spatiu larg care se ridica pana la acoperisul vilei, avand pe una dintre laturile sale, la inaltime, balconul interior care deserveste etajul intai. Panorama oferita de ferestrele mari, care se deschid spre parc, aduc parca mai aproape natura care aici nu este perturbata de nimic artificial. Din living se poate iesi pe terasa dinspre parc, acolo unde pomii, arbustii, florile si gazonul creeaza o atmosfera innobilata de pasarile care – simtindu-se acasa – incanta cu trilurile lor.

Parterul este intregit de catre bucataria deschisa, un dormitor cu baie proprie si inca o camera ce poate fi folosita ca birou.

Urcand pe scara de marmura se ajunge la balconul interior care deserveste toate incaperile de la etaj si ofera o vedere frumoasa, de la inaltime, asupra livingului. Balconul insusi este destul de larg astfel incat sa poata gazdui o zona de relaxare cu fotolii si canapea.

Dormitorul principal al vilei, matrimonial, este o camera mare care are un mini living si baie proprii. Din aceasta incapere se poate iesi pe terasa etajului, foarte spatioasa, care daruieste o frumoasa deschidere catre natura. Etajul mai are inca doua camere, o baie si un balcon.

Parcul - cu suprafata de peste 2500 mp - in mijlocul caruia este amplasata vila are multa verdeata si mai adaposteste o casa - formata dintr-o camera, bucatarie si o baie - care are o terasa acoperita, ce poate fi folosita pentru pregatirea si deservirea unor mese cu mai multi oaspeti. Parcarea este asigurata de doua garaje.

Eleganta si rafinamentul arhitectural al vilei impreuna cu parcul care o inconjoara sunt completate – la aceeasi scara de valori – cu mobilierul, decoratiunile si aparatura din interior, astfel incat, lucru nu usor de gasit, aceasta superba locatie ofera confort si distinctie in mijlocul padurii.

O familie va gasi aici, la mica distanta de Bucuresti, un camin de exceptie in mijlocul naturii.

caracteristici:

Suprafata utila: 408MP
Suprafata construita: 498MP
Suprafata curte: 2220MP
Front stradal: ML
An constructie: 2002
An renovare:
Nr. camere: 6
Nr. dormitoare: 5
Nr. bai: 5

Nr. bucatarii: 2
Nr. balcoane: 1
Nr. terase: 3
Etaje: p + 1
Compartimentat: -
Locuri parcare:
Garaj: Suprateran
Sprafate terase: MP

Specificatii:

Stadiu: Finalizat
Structura: beton
Tip casa: individuala
Tip curte: individuala
Acoperis: lindap
Curte: pavata , gazon

Tamplarie: Pvc
Finisaje: Gresie , Faianta, Parchet
Bucatarie: Mobilata
Mobilat: Complet
Documente: Cadastru, Intabulare, Certificat Energetic, Certificat Fiscal

Video:


Harta:
reprezentant:
Sebastian Sive

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.