FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Vila lux Corbeanca | Laguna Albastra | Pe malul lacului

contacteaza Vezi telefon

Vila lux Corbeanca | Laguna Albastra | Pe malul lacului

DE VANZARE
\ 479.900EUR +TVA

Vila lux Corbeanca | Laguna Albastra | Pe malul lacului

nr identificare: 889162

Detalii:

tip: Casa/Vila
camere: 4
suprafata: 197.77 MP (utili)

localizare:

oras: Ilfov, Corbeanca
Vezi harta
reprezentant:
Dan Lucian

IMOBILIARE HERASTRAU
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Despre proprietate

Cu un design futurist si o suprafata utila de aproximativ 200 mp, vila pe care va invitam acum sa o vizionati este un concept inedit, perfect adaptat persoanelor nonconformiste ce isi doresc o locuinta iesita din tiparele clasice si mai apropiata de nevoile cotidiene individuale ale fiecarui membru al familiei.

Avand o priveliste superba spre lac in partea de sud si o idilica amplasare pe trepte in partea de nord, ca o adevarata cetate, Vila Castello, al carei exemplu il prezentam, imbie prin ingeniozitate si prestanta.
In cadrul ansamblului rezidential din care face parte, toate vilele propuse spre vanzare sunt de tip individual, au un teren de aproximativ 550 de mp si suprafata construita desfasurata intre 250 si 280 mp, 4-5 camere, 3-4 dormitoare, 3 bai, 2 terase, finisaje de lux, garaj pentru 1 masina plus alte 2 in fata acestuia.
Acestea rezprezinta doar cateva dintre benefiiciile acestei dezvoltari premium ce urmeaza a fi finalizata in al 2 lea trimestru al anului 2023.

La interior, arhitectul propune un joc de lumini si umbre prin spatiile vitrate neconventionale, a caror amplasare asigura, deopoptriva, intimitate locuintei fara sa faca rabat de la a le oferi proprietarilor o vedere superba la fiecare nivel.
Finisajele sunt si ele un element important ce aduce plus valoare, iar faptul ca dispuneti de 3 locuri de parcare reprezinta, de asemenea, un punct demn de mentionat pe lunga lista de atuuri ale acestei proprietati.

Va invitam cu drag la vizionare!

caracteristici:

Suprafata utila: 197.77MP
Suprafata construita: 276MP
An constructie: 2023
Nr. camere: 4
Nr. dormitoare: 3
Nr. bai: 3

Nr. bucatarii: 1
Locuri parcare: 3

Specificatii:

Stadiu: In constructie

Harta:
reprezentant:
Dan Lucian

IMOBILIARE HERASTRAU
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.