FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Vila moderna imbratisata de padure | piscina incalzita | 1500mp teren

contacteaza Vezi telefon

Vila moderna imbratisata de padure | piscina incalzita | 1500mp teren

DE VANZARE
\ 1.295.000EUR

Vila moderna imbratisata de padure | piscina incalzita | 1500mp teren

nr identificare: 13447

Detalii:

tip: Casa/Vila
camere: 4
suprafata: 310 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Baneasa
Vezi harta
reprezentant:
Anghel Ionut

Despre proprietate

Imbratisata de Padurea Baneasa, intr-o zona rezidentiala ultra-exclusivista, aceasta vila superba P+1 cu 4 camere ofera viitorilor locatari un ambient relaxant, intim si foarte primitor. Este insorita toata ziua fiind orientata Sud-Vest-Est.
Este construita in 2007 pe un teren de 1500mp din care 1200 curte libera cu vegetatie matura si piscina.
Suprafata construita este de aprox. 400mp din care 310mp utili si 50mp terase.
Parterul este compus din zona de zi de 75mp, living cu semineu si dining, terasa acoperita spre piscina, bucatarie Aster Cucine echipata Ariston, grup sanitar, garaj dublu si camera tehnica.
La etaj se afla dormitorul matrimonial cu dressing si baie cu Jacuzzi si dus, terasa si inca 2 dormitoare cu bai proprii si balcon.
Beneficiaza de spatii vitrate mari care lumineaza spatiile atent dozate, punand in valoare interioarele dar si natura inconjuratoare.
Finisajele sunt de top: obiecte sanitare Antonio Lupi, parchet masiv, ceramica Sant' Agostino, tamplarie lemn-aluminu Kuadra, corpuri de iluminat Guzzini, centrala termica Viessmann cu boiler 300l.
Gradina beneficiaza de intimitate si spatii largi de relaxare. Are piscina incalzita, foisor Unopio, spatiu de joaca Jungle Gym, gratar si cuptor de pizza. Securitatea este asigurata de vecinatatea SIE dar si de sistemul de supraveghere video Sony conectat la BGS printr-o alarma Paradox.
Mobilierul este de top, marci italiene celebre au fost armonizate de viziunea arhitectului:: Poliform, Ego, Arketipo, Porro.
Avand in vedere locatia deosebita, accesul facil catre centrele comerciale si zona de business, aceasta proprietate este potrivita unei familii care iubeste linistea, natura si confortul la cel mai inalt nivel.

caracteristici:

Suprafata utila: 310MP
Suprafata construita: 390MP
Suprafata curte: 1200MP
An constructie: 2007
Nr. camere: 4
Nr. dormitoare: 3
Nr. bai: 4

Nr. bucatarii: 1
Locuri parcare: 4

Specificatii:

Stadiu: Finalizat

Tur virtual:


Harta:
reprezentant:
Anghel Ionut

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.