FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Vila reprezentativa - Cotroceni

contacteaza Vezi telefon

Vila reprezentativa - Cotroceni

DE VANZARE
\ 1.650.000EUR

Vila reprezentativa - Cotroceni

nr identificare: 877504

Detalii:

tip: Casa/Vila
camere: 10
suprafata: 650 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Cotroceni
Vezi harta
reprezentant:
Popescu Oana

Despre proprietate

Vila impozanta, situata in Cotroceni, unul dintre cartierele rezidentiale cu traditie ale Bucurestiului, pe strada Joseph Lister, considerata de multi cea mai buna adresa din Cotroceni si una din cele mai bune din Bucuresti.
Imobilul a fost construit in perioada interbelica, in 1936, fiind recent reconsolidat si renovat in intregime, dupa planurile unei case de design interior. Cladirea este dispusa pe D(demisol inailt) + Parter + Etaj + Mansarda inalta, in care se regasesc 2 lofturi, totalizand 10 camere. Ca anexe, proprietatea beneficiaza de un garaj pentru 2 masini si o terasa acoperita cu acces din vila.
Terenul are 480 de metri pătraţi, pe o suprafaţă construită de 750 de metri pătraţi din care 650 mp utili, având 12 camere, 10 băi.
Vila este construită în stil neobrâncovenesc cu accente bizantine și este înconjurată de platani seculari, declaraţi monumente ale naturii

caracteristici:

Suprafata utila: 650MP
Suprafata construita: 750MP
An constructie: 1936
Nr. camere: 10
Nr. dormitoare: 6
Nr. bai: 4

Locuri parcare: 4

Specificatii:

Stadiu: Finalizat

Harta:
reprezentant:
Popescu Oana

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.