FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Vila Snagov lac - ponton 23 metri

contacteaza Vezi telefon

Vila Snagov lac - ponton 23 metri

DE VANZARE
950.000EUR

Vila Snagov lac - ponton 23 metri

nr identificare: 17169

Detalii:

tip: Casa/Vila
camere: 12
suprafata: 1038 MP (utili)

localizare:

oras: Ilfov, Ciofliceni
Vezi harta
reprezentant:
Boghiu Anca

Gavriliu Imobiliare
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Despre proprietate

Va prezentam o vila superba cu ponton pe lacul Snagov.

Construita in anul 1997 si refacuta integral in anul 2004 pe o suprafata de teren de 1342 mp, avand o amprenta la sol de 651 mp, aceasta vila are o suprafata utila de 1038 mp impartita pe 3 nivele. Avand in vedere arhitectura terenului, in panta catre lacul Snagov, vila a fost construita cu fata spre lac si dispune de parter, demisol si mansarda cu pod. In total sunt 12 camere, 3 bucatarii si 5 bai. Dispuneti de locuri de parcare pentru 6 autoturisme.

Intrarea principala in vila se face din zona de parcare direct la parter. Sala de intrare este mare si include camera pentru garderopa si un grup sanitar. Se intra apoi in livingul generos cu iesire la terasa si cu vedere la lac. Parterul este format din 3 zone : zona de zi care este formata din living, dining si bucatarie; a doua zona este un apartament de 2 camere care include living, birou si un dormitor cu baie; a treia zona este garsoniera menajerei care contine 1 camera si baie.

Demisolul este format deasemenea din 3 zone : zona apartamentului de oaspeti care contine living si dormitor cu iesire spre piscina exterioara, si o baie; zona unde se afla apartamentul ingrijitorului vilei, care contine un living, dormitor, bucatarie si baie; a treia zona include camera tehnica, debara si camara.

Mansarda este compusa din living cu acces la terasa si vedere la lac, birou, dormitor si baie. Podul este in forma de "U" si este folosit ca si zona de depozitare.

Curtea dinspre lac are in centru o piscina incalzita in lungime de 12 metri si latime de 6 metri, un jacuzzi, un foisor cu bar si barbeque, mult spatiu verde si o deschidere de 23 metri la lacul Snagov, toata acoperita cu ponton din lemn, cat si o casa care adaposteste o salupa si o barca cu motor.

Veti beneficia de o vila cu finisaje si mobilier de lux, obiecte de arta, toate importate din strainatate, cat si un lift pentru persoane, care acceseaza toate nivelurile. Incepand din aprilie pana in octombrie veti putea naviga cu salupa pe lac, iar in zilele de vara veti putea face baie in piscina deschisa, apoi veti savura un cocktail intins pe sezlong la soare.

Vila este pozitionata intr-o zona linistita si curata a lacului Snagov, la aproximativ 4 km de DN1 Bucuresti-Ploiesti si 30 km de Piata Victoriei din Bucuresti.

caracteristici:

Suprafata utila: 1038MP
Suprafata construita: 1100MP
An constructie: 2004
Nr. camere: 12
Nr. dormitoare: 4
Nr. bai: 5

Nr. bucatarii: 3
Locuri parcare: 4

Specificatii:

Stadiu: Finalizat

Harta:
reprezentant:
Boghiu Anca

Gavriliu Imobiliare
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.