FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Villa Sylvia | O proprietate aristocrata in inima capitalei

contacteaza Vezi telefon

Villa Sylvia | O proprietate aristocrata in inima capitalei

DE VANZARE
\ 2.000.000EUR

Villa Sylvia | O proprietate aristocrata in inima capitalei

nr identificare: 886384

Detalii:

tip: Casa/Vila
camere: 8
suprafata: 700 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Dorobanti
Vezi harta
reprezentant:
Dan Lucian

IMOBILIARE HERASTRAU
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Despre proprietate

Latura noastra usor boema nu ne lasa sa trecem cu vederea una din vilele neo-romanesti situate in serena zona Primaverii.
Daca ati fost vreodata in promenada pe strazile Bucurestiului din vremea cand arhitectura se facea cu simt artistic, daca ati admirat casele boieresti ce impuneau deopotriva respect si reverie, este posibil ca aceast vila sa devina un vis implinit pentru dumneavoastra.

Dispusa pe doua niveluri, compartimentata cu 8 camere si 4 bai, casa mai are inca multe file din povestea ei pe care asteapta sa le completati.
Poate, cu lejeritate, sa devina o locuinta aristocrata, in inima urbei, un spatiu cultural, ori sediul unei firme pentru care prestanta nu e doar un cuvant aruncat pe hartie.
Terenul masoara 580 mp, iar suprafata utila a casei este de 700 mp, ceea ce ii confera intregii proprietati suficient spatiu pentru orice destinatie - rezidentiala, institutionala sau de birouri.
De remarcat sunt camerele cu alura zvelta, cu ferestre pozitionate in cel mai bun loc pentru a capta lumina, cu tavanele inalte si nobletea atemporala a constructiei.

Certificat energetic: Clasa A

caracteristici:

Suprafata utila: 700MP
Suprafata construita: 862MP
An constructie: 1940
Nr. camere: 8
Nr. dormitoare:
Nr. bai: 4

Locuri parcare: 3

Specificatii:

Stadiu: Necesita renovare

Harta:
reprezentant:
Dan Lucian

IMOBILIARE HERASTRAU
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.