FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Vox Vertical Village

contacteaza Vezi telefon

Vox Vertical Village

PROIECT NOU

Vox Vertical Village

nr identificare: 7548

Pret de la: 99.300EUR +TVA
Pret pana la: 344.650EUR

localizare:

oras: Timiș, Timișoara
cartier: Torontalului
Vezi harta
reprezentant:
Hitch&Mosher

Detalii principale

Tip proiect: Apartament

Finalizare: Decembrie 2019
Nr. camere: 2 - 4
Nr. dormitoare: 1-3

Detalii principale
Redefinește stilul urban de viață din Timișoara cu un nou concept de apartamente contemporane
120 de apartamente premium dispuse pe 10 niveluri, menite să ofere o experiență incredibilă. Apartamentele din Vox Vertical Village sunt extrem de spațioase, cu grădini pe interior și pe terasele generoase.

Imbină confortul unui apartament cu beneficiile unei case, o locuință grozavă, modernă și cu facilități premium.

Dezvoltator
Vox Property Group

Locație
Str. Aurel Pop, No. 13, Timișoara

Mai mult decât un apartament – ”House in the sky” – ansamblul rezidențial Vox Vertical Village

Vox Vertical Village aduce în Timișoara o premieră națională în domeniul rezidențial. Locuințele sunt așezate pe zece nivele, într-un mod ingenios, pentru că nu se suprapun perfect, astfel încât se bucură de spațiu, lumină și verdeață și nu au mai mult de un perete comun cu vecinul.
Sunt disponibile 120 de astfel de locuințe și șase penthouse-uri în adevăratul sens al cuvântului. Cea mai mare terasă are 201 metri pătrați, iar cea mai mică 18 metri pătrați. În total vor fi 7.000 de metri pătrați de spații verzi și 6.000 de metri pătrați de zone comune interioare în primul ”orășel vertical” din Timișoara.

Vox Vertical Village va pune la dispoziția viitorilor locatari o serie întreagă de facilități, printre care un atrium generos cu un grad ridicat de iluminare naturală, care va crește interacțiunea din cadrul comunității, o piscină exterioară, o zonă de recepție, cinema și o sală de fitness complet echipată.


Descriere Proiect
Vox Vertical Village aduce casele mai aproape de oraș, fiind imbinarea perfectă intre confortul unei case și avantajele oferite de un apartament. Prin acest proiect ne-am propus să dezvoltăm exact acel spațiu lipsă in care apare interacțiunea și socializarea. Spațiul care susține formarea și funcționarea unei comunități. Astfel, scheletul ansamblului susține un vast spațiu public dezvoltat pe orizontală, cat și pe verticală, pe toate nivelurile clădirii, cu lobby-uri interioare, mobilier urban, multe plante și lumină naturală din abundență. Produsul finit se adresează unui stil de viață activ, oferind multiple facilități care completează cu succes arhitectura impozantă și designul interior de excepție. Te bucuri de natură, in interior și in exterior Terasele impunătoare sunt caracterizate in primul rand de lumină și spațialitate, designul fiind completat perfect de elementele naturale, plantele și sticla. Terasele private se concretizează ca spații dedicate relaxării, cu panorame superbe asupra Timișoarei. Calitate excepțională cu accent pe detalii Spațiile rafinate se caracterizează prin contraste elegante intre nuanțe intunecate de gri și maro, redand culorile cu textura bogată și netedă a podelelor, atracția retro-chic a lemnului natur și culorile moderne ale lustrelor. Rezultatul este o locuință elegantă, o construcție luxuriantă in tonurile liniștitoare ale naturii. Niveluri: 10 Locuințe: 120 Parcări: 138 Terase: 7400m2 Zone verzi: 7000m2 Spații comune: 5000m2


Facilitati
Facilități premium:
-Piscină
-Saună
-Cinematograf privat
-Concierge personal
-Lobby confortabil
-Sală de sport complet echipată
-Grădini interioare și exterioare


Video:


Tip imobil Suprafata Nr. camere Pret Schita
Apartament
Vezi imobil
91.36 3 204.458 +TVA Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
81.66 3 161.450 +TVA Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
105 3 352.859 +TVA
Apartament
Vezi imobil
57.57 2 117.892 +TVA Vezi schita
Harta:
reprezentant:
Hitch&Mosher

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.