FILTRE

FILTRE

Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Nordis Sinaia 5*****

contacteaza Vezi telefon

Nordis Sinaia 5*****

PROIECT NOU

Nordis Sinaia 5*****

nr identificare: 864670

localizare:

oras: Prahova, Sinaia
Vezi harta
reprezentant:
Nordis Group

Detalii principale

Tip proiect: Apartament

Finalizare: 2021
Nr. camere: 1-3
Nr. dormitoare: 0-2


Detalii principale
Nordis construieste cel mai mare Hotel de 5 *****, in Sinaia, intr-o locatie ideala, foarte aproape de cota 1400 și la doar 500 de metri de Gondola , amplasare ideala pentru iubitori de ski. Am pus in vanzare, in acest Hotel de 5 *****, deschis 12 luni pe an, camere si apartamente cu 2 si 3 camere.
Descriere Proiect
Nordis – Sinaia 5 ***** in cateva cuvinte : Cel mai mare hotel de 5 ***** din Sinaia, cu peste 240 de camere, Cel mai mare SPA din Sinaia, avand vedere panoramica, in suprafata de peste 1.100 mp, cu infinity pool, zona de relaxare, jacuzzi, sala de fitness, saune, masaj si multe altele, Restaurant cu vedere panoramica, asupra vaii Prahova, Receptie premium, de peste 400 mp, Cafenea eleganta, Exclusive cigar room, Loc de joaca pentru copii, Serviciu inchiriere biciclete, ATV si schiuri, Boxe pentru schiuri. Te intampinam cu o zona de lobby generoasa, specifica hotelurilor de 5 stele. Amenajata cu lemn, piatra, insertii de sticla si canapele confortabile, ofera servicii de receptie 24 de ore pe zi. Restaurantul nostru, unic in Sinaia, gandit sa ofere o priveliste panoramica asupra orasului Sinaia si a vaii Prahova, te asteapta cu un mic dejun energizant, un pranz delicios sau o cina eleganta. Hotelul, inclusiv restaurantul, sala de fitness, locul de joaca pentru copii, SPA-ul sunt deschise 12 luni/an, astfel incat putem organiza petreceri memorabile de Revelion, de Paste, Valentine's Day, tabere de engleza pentru copii, etc. Nordis Sinaia, Hotel de 5 ***** cu atmosfera sa relaxanta si primitoare, amplasarea de exceptie si facilitatile oferite este locul in care te vei regasi perfect daca iti doresti o casa de vacanta premium, la munte.


Facilitati
Investitie - Casa ta de vacanta, care se plateste singura!

Garantam un randament din inchiriere incepand cu 7 % pe an, pentru cat doresti tu, prin contracte recurente cu durata min 10 ani. Promisiunea de vanzare si contractul de inchiriere cu Nordis se semneaza in acelasi timp. Nordis plateste chiria incepand cu 01.09.2021, odata cu lansarea Hotelului nostru,

Pentru a fi inchiriat, apartamentul trebuie mobilat si echipat conform propunerii atasate. Aceasta amenajare, conceputa de designerul nostru de interior, ce are o experienta vasta in amenajarea Hotelurilor de 5 Stele, va transforma proprietatea ta astfel incat experienta finala sa fie una de 5 *****.

Pentru mai multe informatii despre tipurile de apartamente si listele de preturi, te invitam sa parcurgi prezentarea atasata.

Asteptam cu deosebit interes sa ne contactati si sa ne vizitati la sediul nostru din Bucuresti, Bulevardul Primaverii 19-21, Etaj 3.


Video:


Tip imobil Suprafata Nr. camere Pret Schita
Harta:
reprezentant:
Nordis Group

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.