FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

DE CE LUXURYIMOB.RO ?

LUXURYIMOB ofera o noua viziune imobilelor si proprietatilor de lux din Romania. Este primul portal care se dedica pietei imobiliare si de turism de lux din Romania!
LUXURYIMOB –Bucura-te liber de experienta ta de lux!
“Enjoy freely your luxury experience”
Primul portal unde imobilul de lux are ca destinatie atat piata imobiliara de lux: vanzari apartamente si case de lux, inchirieri apartamente si case de lux, proiecte noi rezidentiale, cat si piata de turism din Romania, oferind imobile speciale pentru vacante, ambele domenii avand aceeasi baza, imobilul de lux si proprietati fermecatoare.

Misiunea

LUXURYIMOB, intr-o lume tot mai virtuala, are misiunea de a aduce oamenii mai aproape, de a creea prietenii si de a intra in contact unii cu altii pentru a oferi si primi o experienta libera sa intalnesti luxul care reflecta nevoile si cerintele tale intr-un mod autentic. O experienta unica prin pasiune si profesionalism care imbratiseaza un interes comun: luxul.

Valori

Gama incomparabila de proprietati exceptionale de lux de inchiriat si de vanzare in Romania.
Fiabilitate in furnizarea de servicii complete pentru toti clientii fie ei vanzatori, cumparatori si/sau investitori.
Solutii personalizate si sigure bazate pe nevoile clientilor.
Dedicare, Pasiune si Profesionalism.
Expertiza si relatii solide cu dezvoltatorii de proprietati de lux.
Indrumarea specialistilor nostrii in proprietati de lux.

Echipa

LUXURYIMOB, are o echipa care tot ce creaza este din pasiune si profesionalism, cu un manager care are o experienta de 14 ani in intermedirea imobiliarelor de lux din Bucuresti, experienta care vine in ajutorul si in sprijinul oricarui agent imobiliar din Romania, care va cere un sfat pentru o dezvoltare cat mai armonioasa a propriului business, care va potrivi propietatea perfecta pentru tine si te va aduce mai aproape de fiecare experienta unica care te defineste, identificand nevoile, viziunea si pasiunea ta pentru lux.
LUXURYIMOB nu inchiriaza, nu rezerva si nu vinde imobile sau proprietati. Pentru asta va aduce in contact direct prin telefon sau mail cu proprietarul sau profesionistul de vanzari in imobiliare de lux sau turism de lux.

Ce înseamnă luxul?

Pe langa ceea ce cunoaste toata lumea din cartile lui Trump sau din aparitiile lui tv, cand vorbeste despre luxury real estate, luxul este simplitate, fast, libertate, eleganta, somptuozitate, detalii, splendoare, inovare, calitate, creativitate si farmec.
Principalul element care apartine luxului este pasiunea si dragostea. Luxul este sa locuiesti si sa calatoresti cu stil oriunde ai putea visa, iar la destinatie sa te astepte ceea ce te defineste, te inspira, te motiveaza si te linisteste!

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.