FILTRE

FILTRE

Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Sunview Residence

contacteaza Vezi telefon

Sunview Residence

PROIECT NOU

Sunview Residence

nr identificare: 881972

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Iancu Nicolae
Vezi harta
reprezentant:
Balca Alexandra

Detalii principale
Detalii principale
In conceptul propus de noi, luxul este exprimat prin armonie. In toata activitatea desfasurata - de la formarea echipei, la alegerea proiectelor, la relatiile cu clientii - am cautat armonia, descoperind mereu noi fatete ale ei.

Sunview Residence este un proiect de impact - la nivel profesional si de aspiratie.

Dincolo de a fi un cumul de locuinte rafinate, Sunview Residence urmareste:

ARMONIA VIZUALA - generata de forme, cromatica si spatii ce rezulta intr-o buna integrare in comunitate, in natura si in contextul constructiilor din vecinatate,

ARMONIA VOLUMELOR - asigurata prin suprafete utile unitare ale apartamentelor, neintrerupte de elemente de rezistenta sau de instalatii si existenta zonelor vitrate mari.

Sunview Residence ofera spre cumparare 4 tipologii diferite de apartamente, acoperind necesitati de apartamente incepand cu apartamente de 2, 3, 4 camere si un penthouse.
Suprafetele cuprinse intre 90mp si 222mp construiti, terasele spatioase, gradina generoasa a apartamentului de 4 camere si locurile de parcare cu garaj subteran, definesc Sunview Residence o alternativa perfecta.
Avem de asemenea avantajul bucatariilor inchise, mobilate si utilate. De asemenea gradina si terasele sunt ideale pentru familiile cu copii, creand un spatiu exterior de joaca in incinta casei proprii, in acest fel oferind un sentiment de siguranta parintilor si in care te poti bucura oricand de aer si soare. Imobilul dispune de centrala termica, instalatii de aer conditionat, blocul avand si lift spatios cu posibilitate de coborare pana in garaj, astfel facilitand deplasarea.
Apartamentele sunt finisate la cheie, iar daca v-am facut curiosi va asteptam la o vizionare!


Tip imobil Suprafata Nr. camere Pret Schita
Harta:
reprezentant:
Balca Alexandra

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.