FILTRE

FILTRE

Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

ZEN VILLE
Anunt expirat / dezactivat

contacteaza Vezi telefon

ZEN VILLE

PROIECT NOU

ZEN VILLE

nr identificare: 867392

Pret de la: 137.400EUR
Pret pana la: 162.400EUR + TVA

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: PIPERA
Vezi harta
reprezentant:
BELVEDERE DEVELOPMENT

BELVEDERE DEVELOPMENT
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Detalii principale

Tip proiect: Casa/Vila

Finalizare: 2021
Nr. camere: 4


Detalii principale
ZenVille este inspirat din căutarea unui echilibru între viaţa cotidiană şi calmul atât de apreciat dăruit de natură. Ne-am imaginat un loc plin de calm și liniște, un loc plin de lumină și inspirație pentru toate planurile tale și pentru toate momentele petrecute în familie. Un loc care să îți apartină!

Proiectul este tip „comunitate închisă” cu acces controlat și este prevăzut să cuprindă în total 97 de case în sistem înșiruit, fiecare casă beneficiind de locuri de parcare și grădină proprie. Întregul ansamblu, ce se desfasoară pe un teren de 15 606 mp, prevede drumuri de acces generoase pentru fiecare tronson de case cu trotuare, parcare pentru vizitatori, loc de joacă pentru copii, spații verzi și securitate, totul integrat într-o comunitate modernă. Prima fază a proiectului va fi demarată in luna Mai și va cuprinde primele 47 de locuințe, urmată de cea de-a doua fază spre finalul anului 2020.


Descriere Proiect
Situat în PIPERA, zona de nord a capitalei, ZenVille beneficiază de proximitatea celor mai bune școli și grădinițe, atât private cât și publice. Școala Americană la numai 200 de m, British School, Olga Gudynn etc; Shopping centers și supermarkets: Jolie Ville, Băneasa Shopping City, Pipera Plaza; Mega Image la numai 100 de m, LIDL; spații de recreere și fitness: Atlantis Club, World Class, Grădina Zoologică; restaurante și cafenele: Strip Mall – Iancu Nicolae dar și centre medicale. Retras față de agitația și traficul arterelor principale, ansamblul oferă acces ușor și rapid, 7-10 minute cu mașina, la ieșirea din București prin DN1 către Aeroportul Henri Coandă și principalul pol de birouri aflat în zona Bulevardului Dimitrie Pompeiu și Calea Floreasca, dar și acces la centura București și orașele limitrofe. În numai 10 minute de mers pe jos, se poate ajunge în Pădurea Băneasa.


Facilitati
FUNCȚIUNI EXTERIOARE

Gated community – locuințe care conțin intrări controlate pentru pietoni, biciclete și automobile, ce beneficiază de zone de servicii precum un centru educational cu zonă de afterschool si creșă pentru copii, cafe bar pentru părinți;
spații verzi amenajate în ansamblu, spații de recreere;
loc de joacă pentru copii;
locuri de parcare pentru vizitatori
locuri de parcare pentru fiecare casă
zonă pentru pubele special amenajată la exterior, acoperită și împrejmuită
SUPRASTRUCTURĂ

case înșiruite de tip P+1+M
sistemul structural este alcătuit din diafragme din beton armat cu lațime de 20 cm între fiecare unitate de locuit și planșeu de 13 cm grosime
acoperișurile sunt de tip șarpantă
ACCESIBILITATE

acces principal auto și pietonal – Str. Mircea Eliade
accese secundare auto și pietonale – Str. Vasile Alecsandri, Șos. Pipera-Tunari


Video:


Tip imobil Suprafata Nr. camere Pret Schita
Vila
Vezi imobil
148,9 4 142.400 + TVA Vezi schita
Vila
Vezi imobil
166,8 4 157.400 + TVA Vezi schita
Vila
Vezi imobil
173,1 4 162.400 + TVA Vezi schita
Harta:
reprezentant:
BELVEDERE DEVELOPMENT

BELVEDERE DEVELOPMENT
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.