Turul Virtual 3D – un nou instrument de marketing vizual

Diversificarea metodelor de promovare în mediul online reprezintă o acțiune necesară oricărui sector de activitate, în special sectorului imobiliar. Evoluția tehnologică și prezența tot mai mare a utilizatorilor în spațiul virtual, oferă noi instrumente utile în promovarea spatiilor rezidențiale. Unul dintre aceste instrumente este turul virtual 3D, o soluție inovativă prin care un spațiu construit este transpus într-un model 3D digital și interactiv, ce poate fi accesat online oricând și de oriunde.

Scanbox.ro vă pune la dispoziție aceste soluții vizuale pentru a permite potențialilor clienți să devină vizitatori virtuali ai spațiului. Ei beneficiază de o experiență imersivă în cadrul căreia pot să exploreze fiecare încăpere după bunul plac și să observe detaliile locației ca și cum ar fi în realitate acolo. Astfel, limitările metodelor clasice de prezentare – o fotografie de calitate poate surprinde doar un anumit unghi al spațiului, un clip video are un traseu prestabilit – sunt eliminate de tururile virtuale 3D.

Tururile virtuale pot fi accesate de pe orice dispozitiv (laptop, tabletă, smartphone),  existând și posibilitatea de a interacționa cu spațiul din mai multe perspective: vedere din interior 360°, vedere 2D de deasupra (releveu real/pe etaje), vedere de ansamblu 3D (Dollhouse) și realitate virtuală, cu ajutorul ochelarilor VR. Mai mult, se pot insera în cadrul turului elemente de prezentare suplimentare în format Text, HTML sau Multimedia.

 

 

 

Persoană de contact:

Andrei Ghioarcă

Tel: +40 740 233 353

Website: www.scanbox.ro

E-mail: office@scanbox.ro

Facebook: www.facebook.com/scanbox.ro

Instagram: www.instagram.com/scanbox.ro