FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Apartament

DE INCHIRIAT
2.850EUR

Apartament

nr identificare: 21756

Detalii:

tip: Apartamente
camere: 4
suprafata: 140 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Arcul de Triumf
Vezi harta
reprezentant:
Tudose Alexandra

Despre proprietate

Situat la numai cateva minute distanta de Arcul de Triumf si Parcul Herastrau, cu acces imediat in bulevardul Kiseleff, acest complex residential finalizat in anul 2010 ofera apartamente de lux in cadrul a trei corpuri de cladire cu regimuri de inaltime diferite si 2 niveluri de parcare subterana.
Complexul este dotat cu centrala proprie si generator de rezerva. Dispune de receptie si personal de securitate disponibil 24/7, sala de fitness, jacuzzi, loc de joaca pentru copii, lounge si piscina exterioara,
Apartamentul disponibil are o compartimentare interioara foarte buna: zona de zi, un spatiu foarte generos care imbina armonios zona de living, dining si bucataria, o baie de serviciu si un birou, avand o terasa generoasa iar com plet separata este zona de noapte, doua dormitoare spatioase cu bai, ambele avand acces catre terasa de 25 mp.
Pretul este fix si include 2 loc de parcare subterane.

caracteristici:

Suprafata utila: 140MP
Suprafata construita: 160MP
Nr. camere: 4
Nr. dormitoare: 3
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 4

Etaj: 16
Compartimentat: decomandat
An constructie: 2010

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Tudose Alexandra

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.