FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Apartament cu 3 camere de închiriat în zona Baneasa

contacteaza Vezi telefon

Apartament cu 3 camere de închiriat în zona Baneasa

DE INCHIRIAT
\ 1.100EUR

Apartament cu 3 camere de închiriat în zona Baneasa

nr identificare: 890587

Detalii:

tip: Apartamente
camere: 3
suprafata: 107 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Baneasa
Vezi harta
reprezentant:
Tanase Ciprian

Despre proprietate

RE/MAX Optimus vă oferă spre închiriere un apartament generos de 3 camere situat în apropierea Petrom City și a lacului Băneasa.
Blocul dispune de o arhitectură modernă și materiale de înaltă calitate, oferindu-le rezidenților standarde de viață occidentale. Este situat într-unul dintre cele mai selecte cartiere și zone din București. În spatele acestui complex de creație, principiile de construcție ale blocului au misiunea principală de a oferi un nou standard de viață.

De la prima linie trasă pe o coală de hârtie și până la ultimul colț construit, imobilul a fost conceput cu responsabilitate față de construcție și grijă pentru utilizatorii finali.
În interior se regăsesc specificații tehnice superioare, utilizarea exclusivă a mărcilor de înaltă calitate și un colaj creativ de finisaje elegante și texturate.
Apartamentul este mobilat și utilat, dispune de 3 camere spațioase, 2 grupuri sanitare și o terasă pe întreaga lungime a apartamentului care dispune de 140 mp totali.
Bucătăria este echipată complet, iar datorită orientarii est-vest apartamentul beneficiază de lumina naturală în mare parte din zi.
Apartamentul beneficiază de loc de parcare!

Vă aștept cu drag la vizionare pentru a vedea împreună potențialul acestui apartament,

caracteristici:

Suprafata utila: 107MP
Suprafata construita: 140MP
Nr. camere: 3

Etaj: 3
Compartimentat: decomandat
An constructie: 2016

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Tanase Ciprian

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.