FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Inchiriere Penthouse spectaculos in bloc nou , 5 camere - Herastrau

contacteaza Vezi telefon

Inchiriere Penthouse spectaculos in bloc nou , 5 camere - Herastrau

DE INCHIRIAT
5.000EUR +TVA

Inchiriere Penthouse spectaculos in bloc nou , 5 camere - Herastrau

nr identificare: 10357

Detalii:

tip: Apartamente
camere: 6
suprafata: 334 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Herastrau
Vezi harta
reprezentant:
Sandu Mihaela

Gavriliu Imobiliare
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Despre proprietate

Acest apartament se incadreaza perfect in tot ce are Bucurestiul mai bun de oferit privind proprietatile de lux si este situat in apropierea parcului Herastrau .

Te vei bucura din plin de locuinta ta ultra-moderna, amenajata si finisata impecabil, la fel ca si intreg imobilul care este dotat cu finisaje de lux. Bucataria este deschisa si se inchiriaza complet mobilata , iar dormitoarele sunt situate intr-o zona separata a apartamentului. Zona pentru dormitoarele copiilor este separata de cea a dormitorului matrimonial ,beneficiind si de un hol foarte spatios ce poate fi transformat cu usurinta si imaginatie .

Apartamentul mai dispune si de patru sali de baie, una dintre ele deservind dormitorul matrimonial.
Pentru a admira apusul sau view-ul spectaculos , lua cina si pentru a va bucura de cafeaua de diminaeta in confortul casei dumneavoastra se poate iesi pe terasa vasta de 174 mp care completeaza apartamentul.

Apartamentul decomandat este dotat cu obiecte sanitare Villeroy & Boch / Grohe, parchet triplustratificat, tamplarie de aluminiu cu ferestre tip tripan Wikona, ce asigura o izolare coompleta, incalzire prin pardoseala, aer conditionat tip clima, usi interioare celulare de culoare alb mat si usa de intrare metalica. .

Imobilul de 12 etaje, finalizat in anul 2018, se afla in zona Herastrau si va beneficia de asemenea de sala de fitness, spa, piscina interioara, sauna, coafor, spatii comerciale (galerii fashion, accesorii, etc). Spatiile verzi nu lipsesc, parcul Herastrau fiind in proximitate . Vei beneficia de toate punctele de atractie oferite de zona de nord a capitalei.

caracteristici:

Suprafata utila: 334MP
Suprafata construita: 454MP
Nr. camere: 6
Nr. dormitoare: 5
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 4

Etaj: 10
Compartimentat: decomandat
An constructie: 2018

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Sandu Mihaela

Gavriliu Imobiliare
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.