FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Spațiu de birouri de închiriat , Calea Victoriei - Excelsior Center

contacteaza Vezi telefon

Spațiu de birouri de închiriat , Calea Victoriei - Excelsior Center

DE INCHIRIAT
\ 5.550EUR +TVA

Spațiu de birouri de închiriat , Calea Victoriei - Excelsior Center

nr identificare: 960497

Detalii:

tip:
camere: 1
suprafata: 370 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Calea Victoriei
Vezi harta
reprezentant:
Draghici Cosmin

Despre proprietate

Localizat strategic în inima orașului, la doar câțiva pași de cele mai importante puncte de interes, acest spațiu de birouri oferă o oportunitate unică pentru afaceri. Situat la etajul 6 al Excelsior Tower, acesta impresionează prin amplasarea sa privilegiată și accesibilitatea imediată către cele mai importante artere ale orașului.

Cu o suprafață utilă de 370 mp, acest spațiu este gândit pentru a satisface nevoile diverse ale unei game largi de activități. Cu un design open space, tavan fals și mochetă , acesta oferă flexibilitate și libertate în amenajarea și personalizarea biroului conform preferințelor și cerințelor specifice ale fiecărei companii.

Beneficiind de un grup sanitar privat și o terasă generoasă, spațiul asigură un mediu de lucru confortabil și plăcut, perfect pentru pauzele relaxante sau întâlnirile informale. Camera serverului este pregătită pentru a susține nevoile tehnologice ale companiei dvs., garantând securitatea și eficiența în gestionarea datelor.

Excelsior Tower impresionează și prin facilitățile și serviciile sale moderne. Cu acces facil la transportul public și conexiuni rapide către toate zonele orașului, angajații și clienții dvs. beneficiază de o mobilitate sporită și comoditate în deplasare. Clădirea dispune de aer condiționat, trei lifturi, detectoare de fum, sprinklere, tavan suspendat, podea înaltă, precum și recepție și pază permanentă, asigurând un mediu sigur și confortabil.

Cu toate acestea, spațiul nu include locuri de parcare, însă se pot obține abonamente pentru parcarea publică din fața clădirii, garantând accesul facil și comod pentru angajați și clienți.

Această oportunitate de închiriere reprezintă un pas înainte către succesul și creșterea afacerii dvs. Nu ezitați să vă faceți cunoscută prezența în această locație de excepție.

caracteristici:

Suprafata utila: 370MP
Suprafata construita: MP
Nr. camere: 1
NR. gr. sanitare: 1

Etaj: 6
An constructie: 2009

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Draghici Cosmin

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.