FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Spațiu de birouri Sala Palatului- Union 2

contacteaza Vezi telefon

Spațiu de birouri Sala Palatului- Union 2

DE INCHIRIAT
\ 4.365EUR +TVA

Spațiu de birouri Sala Palatului- Union 2

nr identificare: 960498

Detalii:

tip:
camere: 1
suprafata: 291 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Sala Palatului
Vezi harta
reprezentant:
Draghici Cosmin

Despre proprietate

Situată în zona ultracentrală a Capitalei, pe strada Stirbei Voda, spatiul din clădirea de birouri propus pentru închiriere oferă un mediu de lucru convenabil și accesibil, cu multiple facilități.

Accesul auto către clădire este excelent, fiind conectat din strada Berzei, Calea Victoriei care facilitează legături rapide către Strada Buzesti, Stirbei Voda și Calea Grivitei. De asemenea, transportul public este ușor accesibil, cu stația de metrou Piața Romană sau Universitate la doar 10 minute distanță de clădire, iar stațiile de autobuz și troilebuz fiind la doar 2 minute de mers pe jos.

Spatiul disponibil pentru închiriere este amplasat la etajul 5 al clădirii, ocupând jumatate de etaj și având o suprafață utilă de 291 mp. Acesta este compartimentat open space avand grup sanitar si chicineta proprie, oferind un mediu flexibil și confortabil pentru afaceri. Ferestrele ce se deschid asigură ventilatie si iluminare naturală optimă pe parcursul întregii zile, iar dotările precum camera serverului, ventilarea, mocheta și tavanul fals adaugă funcționalitate și confort spațiului.

Daca se doreste o suprafata mai mare se poate discuta de inchirierea intregului etaj avand in total 750 mp si altor spatii suplimentare in cladire de pana la 2.000 mp utili.

Clădirea Union 2, finalizată în 2001, se întinde pe subsol, parter și 10 etaje, oferind o suprafață închiriabilă totală de 10.000 mp. Dotările moderne, precum accesul securizat, 3 lifturi și detectoarele de foc/fum, asigură un mediu de lucru sigur și confortabil pentru chiriași.

În plus, există un loc de parcare nominal contracost plus posibilitatea de parcare în fața clădirii pe strada Stirbei Voda sau în parcarea Sala Palatului, asigurând o soluție comodă pentru cei care vin cu mașina. Cu acces rapid către toate mijloacele de transport și o varietate de restaurante, cafenele și magazine în proximitate, clădirea este o alegere ideală pentru afaceri în București.

caracteristici:

Suprafata utila: 291MP
Suprafata construita: MP
Nr. camere: 1
NR. gr. sanitare: 1

Etaj: 5
An constructie: 2001

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Draghici Cosmin

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.