FILTRE

FILTRE

Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

AMBER GARDENS

contacteaza Vezi telefon

AMBER GARDENS

PROIECT NOU

AMBER GARDENS

nr identificare: 6981

Pret de la: 200.000EUR
Pret pana la: 250.000EUR + TVA

localizare:

oras: Ilfov, Otopeni
cartier: 23 August
Vezi harta
reprezentant:
Alesonor

Detalii principale

Tip proiect: Casa/Vila

Finalizare: 2020
Nr. camere: 4-5
Nr. dormitoare: 3-4


Detalii principale
Alesonor, construim proiecte unice si inovatoare-Luxul este verde
Amber Gardens este mai mult decat o locuinta sau o simple casa, este o comunitate, 32 de familii au ales casele Amber Gardens, iar 14 dintre acestea sunt deja rezidenți in toată regula. Comunitatea formată impărtășește valorile Amber Gardens: stil de viață echilibrat, dorința de a trăi intr-un mediu liniștit și sănătos și respect pentru natură.

Membrii comunității se bucură de proximitatea celor mai bune școli și grădinițe, atat private cat și publice, acces la transportul local, o infrastructură din ce în ce mai bună centre comerciale și acces la centura București, DN1, Pipera-Tunari și aeroportul Otopeni Henry Coandă. In plus, pădurea din apropiere, terenul de tenis și baschet, terenul de joacă, stațiile de incărcare pentru mașinile electrice și paza asigurată non-stop sunt beneficii la dispoziția oricui alege Amber Gardens pentru o viață plină de confort și bunăstare.


Descriere Proiect
Mai mult decat atat, Amber Gardens a fost premiat și cu: Premiul Anual de Arhitectură București, Premiul Forbes Green și multe alte premii de design și eficiență energetică. Amber Gardens redefinește luxul, prin combinarea armonioasă a eficienței energetice cu cele mai inovatoare tehnologii (aplicații inteligente la domiciliu), intr-un design modern, care creează un spațiu de viață sănătos, intim și ecologic, aproape de natură. Amber Gardens este primul proiect rezidențial din România care face economii excepționale de energie: casele noastre utilizează cu 90% mai puțină energie decat clădirile echivalente convenționale. Prin alinierea la standardele casei pasive – cel mai strict standard de eficiență energetică a clădirilor, casele Amber Gardens sunt concepute pentru performanțe ridicate.Pentru a obține o exceptională economie de energie și pentru a avea o locuință mai sănătoasă și mai luxoasă, am folosit panouri solare pasive, a căror eficiență este potențată de orientarea complexului Amber Gardens.


Facilitati
CASA INTELIGENTA:
Amber Gardens este primul proiect cu case inteligente din România, care incorporează Smart Home Systems și alte soluții impresionante din punct de vedere tehnologic, comune proiectelor imobiliare de lux din intreaga Europă. Datorită sistemelor incorporate, casele noastre vă oferă cel mai ridicat nivel de confort, indiferent de condițiile meteorologice.
Casele Amber Gardens sunt dotate cu : panouri solare pentru incălzirea apei, un sistem unic de panouri de tavan pentru răcirea și incalizirea casei, o pompă performantă de căldură și un sistem mecanic de ventilație cu recuperare de căldură.
Combinand aceste soluții, vă garantăm cea mai economică și ecologică sursă de incălzire, oferind confort fără egal prin distribuția omogenă a căldurii pe tot spațiul și recuperarea a peste 90% din căldură și asigurand, in același timp, o calitate superioară a aerului interior.

DESIGN MODERN:
Am proiectat un spațiu interior eficient, cu plafoane drepte și neîntrerupte, fără grinzi structurale vizibile, fără ferestre și uși de sus in jos.
Inovația și unicitatea acestui complex rezidențial au fost recunoscute la Anuala de Arhitectura Bucuresti, unde Amber Gardens a fost premiat pentru designul inovator.

MEDIU SANATOS:
Amber Gardens este materializarea crezului nostru că adevăratul lux este verde și că o casă verde oferă mai mult confort și un mediu mai sănătos. Acestea sunt asigurate de sursele de iluminare superioară (lumină naturală in toate incăperile), un sistem de schimbarea continua a aerului, vopsea non-toxică, o acustică mai bună și un mediu natural liniștit, grădini mari, aproape de pădure etc.

INTIMITATE:
Cu toții apreciem intimitatea, mai ales cand vine vorba de viața privată și de casa in care locuim. De aceea, Amber Gardens oferă rezidenților săi intimitatea de care aceștia au nevoie.
Fiecare casă include o grădină mare in partea de sud a clădirii, iar ferestrele mari ale casei sunt amplasate înspre sud. In acest fel, fiecare casă are vedere doar către grădina proprie, asigurand intimidate tutror rezidenților. De asemenea, toate grădinile sunt imprejmuite de un gard verde a cărui inălțime poate fi personalizată, in funcție de nevoile individuale.
Străzile din interiorul complexului rezidențial sunt largi (minimum 9 metri lățime) și mărginite de arbori, creand un mediu relaxant și discret.Video:


Tip imobil Suprafata Nr. camere Pret Schita
Apartament
Vezi imobil
127 4 240.000 + TVA Vezi schita
Harta:
reprezentant:
Alesonor

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.