FILTRE

FILTRE

Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Carmen Sylva Royal Class Apartments

contacteaza Vezi telefon

Carmen Sylva Royal Class Apartments

PROIECT NOU

Carmen Sylva Royal Class Apartments

nr identificare: 68948

Pret de la: 113.500EUR
Pret pana la: 950.000EUR + TVA

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Unirii
Vezi harta
reprezentant:
Carmen Sylva

Detalii principale

Tip proiect: Apartament

Finalizare: 2019
Nr. camere: 1-5
Nr. dormitoare: 1-4


Detalii principale
Apartamente de lux unirii - Pentru oameni remarcabili!

Clasa inalta a societatii a fost formata dintotdeauna din cele mai remarcabile nume, veritabili piloni din diferite domenii de activitate, cu caractere diferite. Acestia impartaseau insa aceleasi valori si etici morale, dar mai ales aceeasi sete pentru cunoastere, ingredientele reale ale succesului si ale implinirii emotionale. Incununarea realizarilor profesionale era reprezentata doar prin cele mai rafinate produse si servicii disponibile, demne sa satisfaca si cele mai exigente si delicate gusturi. Oricate se vor schimba de-a lungul anilor, oricate inovatii si tehnologii vor aparea, calitatea si bunul gust vor fi mereu apreciate de cei ca tine, un nume cu ecou si respect in aria ta, mereu in extindere.

Pentru tine a fost conceput si construit o adresa cu istorie, o capodopera arhitecturala, o adevarata bijuterie de resedinta in centrul Bucurestiului: Carmen Sylva Royal Class Apartments. Doar 66 de perle rare disponibile, una mai speciala decat alta, fiecare menite sa reinventeze viata asa cum o stim, calitatea de la suprafata pana in
profunzime si sincere sentimente de acasa, peste orice asteptari. Istoria este scrisa de tine, deci conditii si ambient de clasa.


Descriere Proiect
Cu o adevarata insemnatate istorica, locatia ultracentrala va fi mereu cea mai aprociata si mai valoroasa cu trecerea timpului. Bucurestiul, capitala Europeana este martora evolutiei, a unei ascensiuni glorioase in care tu inca ai privilegiul, inca ai optiunea de a alege un apartament nou si modern in cea mai ravnita zona oras, care nu mai are nu mai are nevoie de nici o prezentare. 3Z RESIDENCE S.R.L. face parte din Grupul de firme „3Z” deţinut integral de oameni de afaceri din România, principala activitate fiind cea de proiectare şi de executie lucrări speciale în domeniul electroenergetic (reţele electrice de înaltă tensiune), lider de piaţă cu lucrari de anvergură în întreaga ţară. De câţiva ani însă, Grupul 3Z şi-a diversificat activitatea, intrând pe piaţa dezvoltărilor imobiliare cu firma 3Z Residence S.R.L.


Facilitati
Materiale și avantaje de top, pentru apartamente remarcabile!

-Fatada exterioara a constructiei va respecta si pastra pe deplin istoria eleganta a cladirii anterioare;
-Fatada interioara va fi ventilata;
-Constructia va fi executata pe sistem de stalpi si placa dala, cu pereti exteriori si interiori din caramida poroterm tencuita;
-Izolatia exterioara a constructiei va fi cu vata bazaltica;
-Incalzire in pardoseala;
-Parchet triplu stratificat, special pentru incalzirea in pardoseala;
-AC in fiecare camera sistem Multisplit, Daikin;
-Tamplarie exterioara din aluminiu tip Schuco;
-Concept modern de design pentru gresie si faianta portelanata tip Porcelanosa;
-Obiecte sanitare tip Villeroy & Boch, robineti tip Grohe;
-Usi exterioare si interioare gama premium cu balamale ascunse si inchidere magnetica;
-Intrerupatoare si prize Biticino gama premium;
-3 Lifturi Schindler de 8 persoane;
-Videointerfon;
-Balustrada din sticla securizata;


Video:


Tip imobil Suprafata Nr. camere Pret Schita
Harta:
reprezentant:
Carmen Sylva

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.