FILTRE

FILTRE

Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

COSMOPOLIT CANTACUZINO

contacteaza Vezi telefon

COSMOPOLIT CANTACUZINO

PROIECT NOU

COSMOPOLIT CANTACUZINO

nr identificare: 885521

Pret de la: 129.000EUR
Pret pana la: 780.000EUR + TVA

localizare:

oras: Brașov, Brașov
Vezi harta
reprezentant:
Zoltan Szasz

Detalii principale

Tip proiect: Apartament

Finalizare: 2024
Nr. camere: 2-3-4
Nr. dormitoare: 1-2-3
Nr. etaje: S+P+4+M

Suprafata: de la 50mp la 447 mp

Detalii principale
COSMOPOLIT CANTACUZINO

Acasă este mai mult decât un sentiment, este o experiență unică, personală care umple un spațiu și-l modelează, făcându-l al tău. La rândul lui, acesta îți va oglindi valorile și dorințele, în cel mai rafinat mod posibil. Așa am gândit, pentru tine, următoarea generație de locuințe care să găzduiască acest sentiment, exact așa cum îl simți tu.

Cosmopolit Cantacuzino, un proiect îndrăzneț și plin de farmec, se pregătește să acomodeze planurile și viitorul tău în inima Brașovului, pe strada Dr. Ion Cantacuzino, nr.22.


Descriere Proiect
Cu o arhitectură modernă, ce reflectă unicitatea și eleganța ansamblului, cele două blocuri conțin 80 de locuințe cu structuri variate: studiouri, apartamente de la 2 până la 4 camere și penthouse-uri. Regimul mic de înalțime al clădirilor P+4+M și numărul redus de locuințe aduc un confort suplimentar prin avantajul unui spațiu intim și discret. Iar spațiile verzi amplasate în apropierea clădirilor completează toate acestea cu o oază de liniște și relaxare. Designul interior este aliniat conceptului luxury al proiectului. Acordăm o atenție deosebită tuturor detaliilor printr-un plus de finețe în execuție pe toate nivelurile, iar calitatea materialelor respectă standardele promise. Astfel, apartamentele ansamblului Cantacuzino vor conține nota de lux necesară pentru ca experiența ta de acasă să fie, zi de zi, una aliniată valorilor tale. Poziționarea ansamblului Cosmopolit Cantacuzino atât de aproape de centrul orașului este unul din aspectele care aduce o notă selectă, fiind unul din puținele care se vor mai putea construi în acest cadru. Va fi situat în același perimetru cu complexul Traian Grozăvescu nr. 7, completând astfel concepul premium pe care l-am gândit în această zonă ultracentrală atât de căutată și exclusivistă a Brașovului.


Facilitati
Beneficiul principal al poziționării este accesul rapid la toate facilitățile din această zonă, iar amplasarea indirectă față de arterele cu trafic conferă liniștea de care ai nevoie atunci când îți dorești relaxare în spațiul intim de acasă. Totodată, așezarea spațială a complexului oferă mai multe căi de acces către cele două blocuri, din Traian Grozăvescu, Victor Babeș, Al.I.Cuza și strada Sitei.

EXCLUSIVISM

Cosmopolit Cantacuzino este creat pentru cei care apreciază confortul unui spațiu intim și discret, într-o comunitate restrânsă. Regimul mic de înalțime al clădirilor și numărul redus de locuințe aduc acea notă exclusivistă de siguranță, de stabilitate și sentimentul plăcut de apartenență. Este locul în care te regăsești, poți fi tu însuți, în largul tău

DISTINCŢIE

Unul din puținele proiecte care se vor mai putea construi atât de aproape de centrul orașului, Cosmopolit Cantacuzino oferă o notă selectă viitorilor locuitori. Situat în același perimetru cu complexul Traian Grozăvescu 7, ansamblul completează concepul premium pe care l-am gândit în această zonă ultracentrală atât de căutată și exclusivistă a Brașovului.

SPAŢII VERZI

Plusul de valoare pe care Cosmopolit Cantacuzino, alături de Traian Grozăvescu 7, îl aduce atât locuitorilor, cât și zonei este dat de imbinarea cu natura. Cele două ansambluri reunesc 3000 mp de spații verzi și un parc, completând astfel atmosfera de liniște și relaxare.

PACHET PLATINUM DE FINISAJE

În toate proiectele noastre alegem materiale de construcție de calitate, ce combină inovarea și tehnologia, pentru ca funcționalitatea și confortul să fie maxime. În felul acesta ne asigurăm că menținem un standard ridicat de calitate în piața de real estate locală.

Cosmopolit folosește:
- Oțelul beton BST 500 si Betonul C30/37 este un beton de înaltă rezistență
- Cărămidă Porotherm PTH
- Tâmplarie PVC – Veka Softline 76
- Baumit MPI 25 – tencuială pe bază de ciment
- Vată bazaltică grosime 100mm densitate 120kg/mc
- Lavabilă Apla, Finisaj decorativ San Marco si Tencuială decorativă San Marco – Hidroizolație Sika
- Gresie Producător Mutina, import Italia
- Parchet triplu stratificat
- Uși interioare Producător Lebo – exclusiv Germania
- Lifturi Kone
- Aparataje Asfora de la Schneider Electric si Video-interfon Elektra
- Duș cu rigolă în pardoseală si Wc Luna Karag cu capac slim soft close și rezervor încastrat Alca
- Încălzire prin pardoseală Purmo si Centrala Viessmann Vitodens 050-w 24kw


* Parcăre subterana

Începând de la 17.000 euro

* Boxe la subsol

Începând de la 1000 euro/mp

* (Se aplică TVA 5% pentru prețurI mai mici de 140.000 euro, TVA 19% pentru prețuri ce depășesc 140.000 eurTip imobil Suprafata Nr. camere Pret Schita
Apartament
Vezi imobil
59 2 128.117 + TVA Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
65 2 139.367 + TVA Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
88 2 165.520 + TVA Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
99 3 228.834 + TVA Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
150 4 286.833 + TVA Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
274 5 772.701 + TVA Vezi schita
Harta:
reprezentant:
Zoltan Szasz

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.