FILTRE

FILTRE

Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

IVY IANCU NICOLAE

contacteaza Vezi telefon

IVY IANCU NICOLAE

PROIECT NOU

IVY IANCU NICOLAE

nr identificare: 871591

Pret de la: 297.000EUR +TVA
Pret pana la: 317.000EUR

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Iancu Nicolae
Vezi harta
reprezentant:
Nicolae Preda, REALTOR®

Detalii principale

Tip proiect: Casa/Vila

Finalizare: 2021
Nr. camere: 4-5
Nr. dormitoare: 3-4


Detalii principale
IVY Iancu Nicolae BANEASA - a fost gandit ca o comunitate discreta, intr-un colt de natura, langa lac si aproape de oras !


Descriere Proiect
IVY este un complex format din 14 vile, cu 3 si 4 dormitoare. Echilibrat ca spatii, accesibil, confortabil. Responsabil construit! Situat in zona Padurii Baneasa, aproape de Scolile Internationale, intr-o zona aerisita de case, strazi late, accentueaza starea de bine a intregii familii. Este un loc ce vrea sa te binedispuna, cu spatii suficiente pentru tine si cei dragi ! (camere spatioase pentru copii, hobby room, geamuri mari - spatii luminoase) Casele sunt diferite prin dimensiune, vecinatati, vedere. Pot fi personalizate in acest stadiu al constructie. Te invitam la o discutie pentru a detalia in directia potrivita pentru tine si familia ta ! Termen de finalizare proiect - martie 2021


Tip imobil Suprafata Nr. camere Pret Schita
Apartament 257 4 297.000 +TVA Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
257 4 317.000 +TVA Vezi schita
Harta:
reprezentant:
Nicolae Preda, REALTOR®

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.