FILTRE

FILTRE

Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

LOJJA High Living IASI

contacteaza Vezi telefon

LOJJA High Living IASI

PROIECT NOU

LOJJA High Living IASI

nr identificare: 920825

Pret de la: 267.000EUR
Pret pana la: 450.000EUR + TVA

localizare:

oras: Iași, Iași
cartier: AGRONOMIE
Vezi harta
reprezentant:
Lojja High Living

Detalii principale

Tip proiect: Apartament

Finalizare: 2025
Nr. camere: 2-4
Nr. dormitoare: 1-3
Nr. etaje: S+P+4

Suprafata: 99 mp pana la 164 mp

Detalii principale
O NOUĂ DIMENSIUNE A LUXULUI REZIDENȚIAL.
O viziune implementată ca la carte, aproape de centrul orașului, dar izolată complet de zgomotul lui. Eleganță, intimitate, calitate și design inovator, protejate din plin de natură.

Descriere Proiect
ÎNCONJURAT DE MII DE METRI PĂTRAȚI DE NATURĂ: PE ALEEA SADOVEANU, ÎN COPOU, LÂNGĂ GRĂDINA BOTANICĂ CONSTRUCȚIE PENTRU AȘTEPTĂRI ÎNALTE. DESIGN MODERNIST ITALIAN, MATERIALE PREMIUM Majoritatea apartamentelor au vedere în trei direcții ce oferă priveliști neegalate asupra împrejurimilor. Toate spațiile deschise ale clădirii sunt concepute astfel încât să ofere cel mai mare grad de intimitate posibil.


Facilitati

Straturile din care se compune perspectiva apartamentelor sunt: Vederea asupra orașului > Gradina Botanică > Podgoriile Copou> Curtea complexului > Jardiniera personală > Balconul > Locuința propriu-zisă, toate acestea creează o priveliște în cascadă unică în Iași și probabil România.

Pentru noi este foarte important să construim o comunitate, așadar oferim primilor cumpărători opțiunea de a desena și compartimenta efectiv fiecare apartment astfel încat să corespundă exact nevoilor fiecaruia.

Clădirea Lojja residence este concepută ca un răspuns la/asupra cadrului unic urban și natural în care se află. Amplasarea clădirilor a ținut cont de orientarea cardinală favorabilă desfășurării activităților zilnice și cu accent asupra deschiderii apartamentelor către peisajul natural din zonă

JARDINIERE SUSPENDATE UNICE ÎN IAȘI
Făcând referire la curbele sinuoase ale naturii, lojele sunt complementate de un sistem de jardiniere cu rol dublu, aduc natura în apartamentul fiecărui beneficiar și oferă intimitate. Fiecare etaj este înconjurat în întregime de aceste jardiniere, transformând vederea exterioară într-o extensie a spațiului interior. În același timp, această compoziție simplă introduce o clădire iconică și un limbaj arhitectural contemporan în această zonă exclusivistă a Iașului.

Fațada din materiale compozite, cărămidă, ferestre panoramice, balustrade personalizate sunt toate detalii care reflectă exclusivitatea obiectului general. Accesul discret din str. Viticultori, accesul în lobby oferă o indicație clară a ceea ce urmează: apartamente spațioase de lux, materiale premium, înălțimi mari ale apartamentelor și spații interioare deschise către liniștea naturii.Video:


Tip imobil Suprafata Nr. camere Pret Schita
Apartament
Vezi imobil
99 2 267.000 + TVA Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
164 3 432.000 + TVA Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
160 4 42.000 + TVA Vezi schita
Harta:
reprezentant:
Lojja High Living

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.