FILTRE

FILTRE

Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Nordis Residence Baneasa Lake

contacteaza Vezi telefon

Nordis Residence Baneasa Lake

PROIECT NOU

Nordis Residence Baneasa Lake

nr identificare: 866062

Pret de la: 77.000EUR
Pret pana la: 199.000EUR + TVA

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Baneasa
Vezi harta
reprezentant:
Nordis Group

Detalii principale

Tip proiect: Apartament

Finalizare: 2020
Nr. camere: 2-4
Nr. dormitoare: 1-3

Detalii principale
Va prezentam cel mai nou complex cu apartamente Nordis Residence – Baneasa Lake, construit la intrarea pe Ghe. I. Sisesti, in apropierea lacului, pe Drumul Eugen Brote 46-50.Descriere Proiect
Acesta beneficiaza de o locatie privilegiata, langa Lacul Baneasa, intr-o zona cu infrastructura total noua si in apropierea celui mai nou pol de business al capitalei. Nordis Residence Baneasa Lake este un proiect rezidential construit cu responsabilitate fata de mediu si pune la dispozitia proprietarilor sai 67 de apartamente cu 2, 3 si 4 camere, dispuse in 6 imobile P+2+3R, toate acestea beneficiind de terase spatioase si locuri de parcare. Cu o suprafata libera mai mare decat suprafata construita ansamblul ofera un spatiu aerisit si in acelasi timp intim, in care va puteti bucura de dupa-amiezi linistite alaturi de cei dragi, la locul de joaca pentru copii sau la sala de fitness cu sauna a complexului. Am inceput constructia in Octombrie 2018 iar termenul de finalizare este in Martie 2020, cand va fi gata intregul ansamblu.


Facilitati
Daca achizitionati un apartament in Nordis Residence pentru a locui, sau doriti o investitie careia sa ii creasca valoarea in timp, accesul securizat in incinta, cu paza umana permanenta, spatiile vitrate mari, finisajele superioare (lifturi Schindler, tamplarie din aluminiu, incalzire in pardoseala, centrala proprie fiecarui apartament, parchet triplu stratificat, placaje ceramice din import – Delta Design), facilitatile oferite (sala de fitness cu sauna, loc de joaca pentru copii) ofera garantia unui trai linistit pentru viitorii locatari.


Video:


Tip imobil Suprafata Nr. camere Pret Schita
Apartament
Vezi imobil
101 4 199 + TVA
Harta:
reprezentant:
Nordis Group

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.