FILTRE

FILTRE

Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

RAHMANINOV38

contacteaza Vezi telefon

RAHMANINOV38

PROIECT NOU

RAHMANINOV38

nr identificare: 879211

Pret de la: 219.250EUR
Pret pana la: 486.650EUR + TVA

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: FLOREASCA
Vezi harta
reprezentant:
Rahmaninov 38

Detalii principale

Tip proiect: Apartament

Finalizare: 2021
Nr. camere: 2-3
Nr. dormitoare: 1-2
Nr. etaje: S+P+8

Nr. etaje: S+P+8
Pret parcare: 24000-26000

Detalii principale
Rahmaninov 38

Situat în zona de nord a Bucureștiului, pe strada cu același nume, proiectul se distinge printr-o interpretare proprie, o compoziție inovativă de idei și stiluri, aducând în prim-plan defilarea distinctă a apartamentelor sale cu 2, 3. Compartimentarea excelentă a spațiului, ferestrele largi privite ca portative de lumină, dar și zona extrem de ofertantă prin manifestul rafinat al stilului tău de viața.

Zona se afla intr-o continua dezvoltare avand ca principale atractii promenada lacului Floreasca, unde regasim atat spatii de joaca pentru copii special amenajate, cat si zone de parc pentru recreere. Totodata, in proximitate se afla Agora Floreasca, un punct de atractie pentru restaurante, cafenele ca si mall Promenada.
Referitor la dezvoltarile imobiliare din zona mentionam ca in acest moment proiectul nostru cat si proiectele Rahmaninov Residence, One Floreasca City sau Floreasca1, se incadreaza in cele mai inalte standarde si criterii atat arhitecturale cat si de design.


Descriere Proiect
Finisaje : - Tamplarie Aluminiu - Brand Alumil - Fatada - Ventilata Equitone - Ceramica - Marazzi - Parchet - Bauwerk - Grupuri sanitare - Villeroy & Boch, Grohe - Centrala termica & incalzire pardoseala - Vaillant, TECE - Aer Conditionat - LG VR-F - Usi interior - Dierre filopanelo Ne deosebim de restul proiectelor din zona exclusivista prin alegerea celui mai mare tip de lastre de marmura in grupurile sanitare, si anume 320mmX160mm.


Tip imobil Suprafata Nr. camere Pret Schita
Harta:
reprezentant:
Rahmaninov 38

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.