FILTRE

FILTRE

Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Solaris Park

contacteaza Vezi telefon

Solaris Park

PROIECT NOU

Solaris Park

nr identificare: 80071

localizare:

oras: Cluj, Cluj-Napoca
cartier: Somesului
Vezi harta
reprezentant:
Solaris Development

Solaris Development
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Detalii principale

Tip proiect: Apartament

Finalizare: Martie 2020
Nr. camere: 2-3
Nr. dormitoare: 1-2

Detalii principale
Proiectul “SOLARIS PARK” este un imobil mixt, cu spații comerciale la parter și 15 apartamente la etaj, situat pe str. Someșului 46-48, într-o locatie ultracentrală, la limita cu un mic parc de joacă (str. Paris colț cu str. Someșului) și la numai 500 m de Piața Mihai Viteazu. În zonă se află o serie de clădiri noi, moderne, cu apartamente și birouri pentru firme de IT.


Descriere Proiect
Apartamentele sunt dispuse pe 4 niveluri și au 2 sau 3 camere,cu suprafețe utile între 38 și 85 mp, la care se adaugă balcoanele sau terasele. La ultimul nivel se află apartamente de tip penthouse cu terase generoase. La parter sunt spații comerciale și de servicii. Fiecare apartament dispune de un loc de parcare în garajul subteran sau un loc de parcare exterior. Imobilul va fi dotat cu lift de mare viteză pentru 6-8 persoane, sistem de acces securizat cu interfon, sistem de supraveghere video, sistem de alarmare antiincendiu, etc. Proiectul se află în faza de autorizare, lucrările urmând să înceapă în Iulie 2019. Termenul de ridicare a construcției la roșu este de 30 Septembrie 2019. Termenul de predare a apartamentelor este de 31 Decembrie 2019. Termenul de obținere a CF-urilor este de 31 Martie 2020.


Facilitati
Parcari
Parcare cu pretul intre 9.000 – 10.000 euro+TVA.

Termene si finisaje

Termen de incepere a lucrarilor 31 Iulie 2019.
Termen de ridicare a constructiei la rosu 30 Septembrie 2019.
Termen de predare a apartamentelor 31 Decembrie 2019.
Termen de obtinere a CF-urilor 31 Martie 2020.

Apartamentele se predau semifinisate, cu: sapa, un rand de glet, tamplarie termopan REHAU cu 6 camere si sticla tripla cu protectie solara, usa de intrare antiefractie, instalatii trase la pozitie, calorifere PURMO, centrala termica individuala VIESSMAN.

Terasele, balcoanele, spatiile comune si spatiile exterioare se predau complet finisate. Balustradele sunt din sticla securizata si profil metalic.


Tip imobil Suprafata Nr. camere Pret Schita
Apartament 135.16 3 170.600 +TVA Vezi schita
Harta:
reprezentant:
Solaris Development

Solaris Development
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.