FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

GREEN VILLAGE

contacteaza Vezi telefon

GREEN VILLAGE

VACANTE
\

GREEN VILLAGE

nr identificare: 1421

Detalii:

tip: Hotel
Stele: 4*
Etaj: P+1
Check-in oricand dupa:12:00
Check-out pana la:11
Transfer de la/sau la Aeroport :-
camere: 89

localizare:

oras: Tulcea, Sfântu Gheorghe
cartier: Delta Dunarii
Vezi harta
reprezentant:
Green Village

Despre
Descoperă unul dintre cele mai frumoase locuri din lume, unde Dunărea unește Marea Neagră. Green Village Resort imbină aventura și natura sălbatică cu relaxare și confort, intr-un tăram unic de vacanță: paradisul Deltei Dunării, inima naturala a Europei

Vacanța ta incepe in Murighiol, de unde noi te vom prelua pentru a te conduce la Green Village Resort, Sfantu Gheorghe, cazarea ta din Delta Dunării. Natura te invăluie in timp ce te plimbi de-a lungul canalelor, iar aerul proaspăt iți curăță gandurile, incă de la inceputul vacanței, oferindu-ți experiența unică pe care o cauți.

Am creat resortul cu o deosebită atenție la detalii, păstrind in minte dorința de a oferi turiștilor in fiecare zi o activitate nouă - de la biciclete la caiac, pe apă sau pe uscat, in Green Village Resort nu ai timp să te plictisești!
Green Village Resort nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea serviciilor de cazare in Delta Dunarii oferite. Echipa noastră specializată se ingrijește de fiecare funcțiune a resortului, atât din punct de vedere tehnic, cat și estetic, paleta de facilități e variată și nu dorim să existe erori.

De la piscină exterioară la grădina organică, găsești în curtea resortului la fiecare pas, un mod de a petrece vacanța și de a învăța lucruri noi! Timpul petrecut în Green Village Resort poate deveni unul dintre cele mai memorabile momente de vacanță. Îngăduie-ți timp să treci prin toate activitățile propuse de noi – excursii în arealul Deltei Dunării, plimbări cu bicicleta, găsirea comorilor în satul Sfântu Gheorghe și multe altele.

Organizăm campionate de fotbal și volei pe nisip, așa că fă-ți echipa de acasă și începe antrenamentul.
Te poți așeza la pescuit la marginea resortului sau poți închiria caiace și poți porni în aventură cu prietenii tăi. Orice alegi, la recepție avem tot echipamentul necesar.

Green Village Resort este un resort exotic din misterioasa Deltă a Dunării – este și locul în care compania ta poate găsi facilitățile necesare să transforme următorul eveniment sau teambuilding, într-unul de poveste.
Îți punem la dispoziție spații flexibile și protejate, cu o mână de ajutor mereu aproape, pentru ca tu să te poți dedica întâlnirii cu echipa ta.Nr camere:89
Etaj:P+1

Restaurant: DA
Sala sport: DA
Spa:DA
Piscina:-
Sauna:DA
Wifi:DA
Terasa:-
Teren tenis:-

Parcare:DA
Aproape Aeroport:-
Aer conditionat:DA
Vedere mare:-
Aproape mare:DA
Aproape partie:

Video:


Harta:
reprezentant:
Green Village

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.