FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

24 HA cu potențial pentru multiple utilizări INDUSTRIAL, CONSTRUCȚII

contacteaza Vezi telefon

24 HA cu potențial pentru multiple utilizări INDUSTRIAL, CONSTRUCȚII

DE VANZARE
\ 4.836.420EUR

24 HA cu potențial pentru multiple utilizări INDUSTRIAL, CONSTRUCȚII

nr identificare: 928057

Detalii:

tip: Terenuri

localizare:

oras: ,
cartier: Est
Vezi harta
reprezentant:
Dumitrescu Corina

Despre proprietate

Terenul propus la vânzare este compus din 2 parcele: una de 22ha și cealaltă de2 ha, acoperind pe o distanța de aproape 1km ambele maluri ale Lacului Câlnau. Marele avantaj al terenurilor este acela de a oferi posibilitatea conectării rapide cu orașul dar și acela al unei oaze de liniște. PUG-ul zonei recomandă atat utilizare industrială cât și agricolă, permițând totodată și obținerea de PUZ punctual, pentru ce doresc sa construiască un cartier rezidențial. Rețeaua de înaltă tensiune se află la câteva sute de metri distantă.
Cele doua terenuri sunt încadastrate separat si au potențialul de dezvoltare liberă, în ton cu cerințele secolului XXI din punct de vedere urbanistic. Terenul de 22ha are expunere sudică către lac.
Aflat într-o zona în plină dezvoltare rezidențială, situat fiind intre Alegria Residence și proiectul Frumușani Residential Park, proiect cu peste 4000 de unități locative, terenul propus deschide perspective multiple oricărui potențial dezvoltator imobiliar.
La 3 minute distanta de Șoseaua Olteniței și, implicit, de utilități, aceasta zonă verde și sălbatică se remarca printr-un amestec inedit de locație ușor accesibilă și, in același timp, nealterată de civilizație.
Terenul poate fi dezmembrat în parcele mari, perpendiculare pe malul râului iar prețul afișat este negociabil.

caracteristici:

Front stradal: 500

Harta:
reprezentant:
Dumitrescu Corina

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.