FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Akcent City

PROIECT NOU

Akcent City

nr identificare: 1017556

Pret de la: 79.000EUR +TVA
Pret pana la: 279.000EUR

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Bucurestii Noi
Vezi harta
reprezentant:
Akcent City

Detalii principale

Tip proiect: Apartament

Finalizare: 2025
Nr. camere: 1-4
Nr. dormitoare: 1-3
Nr. etaje: S+P+9


Detalii principale
Dezvoltat de Akcent Development

Rezidențial - Am deschis deja ușa sutelor de clienți care ne-au ales apartamentele, odată cu cele 4 proiecte rezidențiale finalizate de echipele noastre. La ce să te aștepți atunci când alegi o locuință construită de Akcent Development? La finisaje de cea mai bună calitate, la facilități avantajoase pentru comunitate și apartamente gândite și proiectate la cele mai înalte standarde de locuire. Nu construim doar locuințe, ci și oportunități de creștere pentru clienții noștri, fie că vorbim de o locuință personală sau una achiziționată în scop investițional.

Viziunea și conceptul apartamentelor din Akcent City

Conceptul care a stat la baza propunerii de amenajare a fost crearea unui mediu care să îmbine armonios funcționalitatea cu estetica, adaptând stiluri diverse pentru a satisface gusturi și nevoi diferite. S-a dorit aducerea unui echilibru între liniștea și căldura influențelor Wabi Sabi pentru studiouri, minimalismul contemporan în apartamentele de două camere, și un design sofisticat și rafinat în apartamentele de trei și patru camere.

Amenajările recomandate a se folosi în apartamentele Akcent City includ influențele Wabi Sabi pentru studiouri, cu accent pe natură și imperfecțiuni frumoase, minimalismul contemporan pentru apartamentele de două camere, care favorizează spațiile deschise și linii curate, și un design elegant și funcțional pentru apartamentele de trei și patru camere, pentru a asigura confortul și stilul unei familii moderne.

Culorile potrivite pentru a se îmbina armonios cu finisajele ce vor fi deja livrate în apartamente includ nuanțe neutre și calde, cum ar fi bej, gri deschis, alb perlat, și tonuri de lemn natural. Acestea se îmbina bine cu finisajele integrate în proiect și aduc un sentiment de continuitate și armonie în spațiu.

Bucureștii Noi: O oază de liniște și eleganță în Capitală

Bucureștii Noi este unul dintre acele cartiere care îmbină armonios trecutul și prezentul, oferind locuitorilor săi o experiență de viață rafinată și echilibrată. Situat în nord-vestul capitalei, acest cartier este o adevărată bijuterie urbană, unde tradiția întâlnește modernitatea într-o simbioză perfectă. Haideți să descoperim împreună farmecul acestui colț de București, de la istoria sa fascinantă la locurile importante, conexiunile cu orașul și motivele pentru care este o zonă ideală de locuit.


Descriere Proiect
Structura și fațada blocurilor Ne dorim ca viitoarele clădiri să aibă o durată de viață cât mai crescută, de aceea structura acestora este făcută integral din cadre de beton armat și cu radier general între 1m și 1.60m. Închiderile exterioare sunt realizate din cărămidă tip Porotherm, iar fațada este finisată cu profile de termosistem decorativ din poliuretan, material eficient împotriva apei și umidității. Anveloparea are și o componentă de fațadă ventilată. Instalații termice și sanitare Pentru sistemul de încălzire folosim centrale termice de bloc de ultimă generație, încapsulate și amplasate pe acoperișul blocurilor, care vor reduce considerabil zgomotele și vibrațiile. Apartamentele sunt dotate cu obiecte sanitare și aer condiționat, pentru un plus de confort binevenit. Tâmplărie și parchet Tâmplăria din apartamente este realizată cu profile din PVC cu 7 camere termice și sticlă tripan, cea care va asigura păstrarea căldurii și liniștea ta de acasă. Parchetul laminat este montat pe un sistem de izolație termică de poliuretan și ne vom asigura că va oferi confort termic ridicat și va fonoizola camerele eficient.


Facilitati
Sustenabilitate pentru acasă
Ne dorim o comunitate conștientă de resursele limitate ale mediului înconjurător, de aceea aplicăm exigențele impuse de legislația nZEB, mai ales cele care fac referire la eficiența energetică. Un lucru care se va reflecta pe viitoarele tale facturi, costurile tale de încălzire și răcire ale apartamentului tău fiind mult mai bine controlate. De asemenea, amenajăm și un sistem de colectare selectivă a deșeurilor.

Spații de relaxare
Fiecare apartament dispune de propriul spațiu de relaxare, atât de apreciat de toți membrii casei. Unitățile de la parter au câte o grădină privată, amenajată ca o peluză și delimitată de arbuști înalți. Pregătim logii pentru fiecare unitate în parte, la care folosim balustrade de sticlă, pentru un plus de eleganță acasă. Apartamentele de la ultimele etaje au terase private generoase, cu suprafețe cuprinse între 25 și 120 mp.

Spații comune
Clădirile dispun de câte 2 lifturi de capacitate mare (de 8 și 10 persoane) pentru fiecare scară, iar spațiile comune și casa scării sunt finisate cu granit și ceramică de trafic intens. Drumurile de și până acasă vor fi permanent confortabile și sigure pentru toți membrii comunității din Akcent City.

Spații verzi & locuri de joacă
Atenția noastră se îndreaptă asupra copiilor și a celor care își doresc să aibă un mediu sănătos și verde în jurul casei lor. Pregătim spații verzi generoase pentru viitoarea comunitate, aproximativ 4200 mp, și două locuri de joacă, zona în care se vor forma primele și cele mai trainice relații de prietenie din comple

Locuri de parcare & acces auto
Pregătim 796 de locuri de parcare la nivel subteran, 119 de locuri de parcare la nivel suprateran, dar și infrastructura necesară pentru montarea stațiilor de încărcare pentru autovehiculele electrice. Complexul beneficiază de acces in parcările subterane prin uși tip rulou cu deschidere și acționare electrică din telecomandă.

Program zilnic & timp liber
Suntem situați în apropierea unor clădiri de birouri în care poate lucrezi chiar în prezent, sau îți dorești să te reorientezi profesional. Coșul zilnic este ușor de planificat, odată cu magazinele alimentare din zonă, iar școala copilului tău este o nouă oportunitate să petreci timp de calitate împreună cu el, într-o plimbare lejeră zilnică. Distanța față de centru este una mică, iar cea față de Aeroportul Internațional Henri Coandă și Gara de Nord poate fi parcursă în timp optim.


Video:


Tip imobil Suprafata Nr. camere Pret Schita
Apartament
Vezi imobil
110.25 4 279.000 +TVA Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
115.16 4 262.236 +TVA Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
99.65 3 232.000 +TVA Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
76.32 3 166.000 +TVA Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
58.95 2 116.669 +TVA Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
39.37 1 79.000 +TVA Vezi schita
Harta:
reprezentant:
Akcent City

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.