FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Apartament 2 camere imobil exclusivist

contacteaza Vezi telefon

Apartament 2 camere imobil exclusivist

DE VANZARE
\ 179.880EUR +TVA

Apartament 2 camere imobil exclusivist

nr identificare: 889790

Detalii:

tip: Apartament
camere: 2
suprafata: 63.35 MP (utili)

localizare:

oras: Ilfov, Voluntari
cartier: Nord
Vezi harta
reprezentant:
Nistor Alexandra

Despre proprietate

Apartamentele spațioase și inteligent compartimentate, fac din Jolie Village locul unde îți vei găsi casa mult visată!

Construit pe un lot de 8000 mp de teren , amprenta construcției având doar 3000 mp , părcările fiind prevăzute doar în subteran, conceptul proiectului include curți cu spații verzi generoase care includ o piscină și loc de joacă pentru copii.

Situat în zona Erou Iancu Nicolae, complexul plin de rafinament e locul ideal în care vei beneficia de intimitatea necesară de fiecare dată când pășești acasă și unde vei găsi o comunitate formată din locatari care împărtășesc aceleași valori cu tine.

Structurat pe subsol, parter și 3 etaje de unități individuale, proiectul Jolie Village oferă un total de 142 de apartamente, studiouri si apartamente cu 2 si 3 camere. Pentru apartamente mai mari sau duplexuri va propun sa discutam oferte personalizate.


Arhitectura clădirii și echiparea acesteia respectă cele mai noi standarde de sustenabilitate și eficiență energetică, ceea ce duce implicit la costuri mai mici de întreținere pentru viitorii proprietari.

Toate apartamentele beneficiază de balcoane, gradini și terase generoase, de o utilizare foarte eficientă a spatiului, cu compartimentări și design modern.

caracteristici:

Suprafata utila: 63.35MP
Suprafata construita: 72MP
Nr. camere: 2
Nr. dormitoare: 1
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 2

Etaj: Parter
Compartimentat: decomandat
An constructie: 2023

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Nistor Alexandra

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.