FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Apartament 3 camere, 2 bai, gradina exclusiva 19mp

contacteaza Vezi telefon

Apartament 3 camere, 2 bai, gradina exclusiva 19mp

DE VANZARE
116.855EUR +TVA

Apartament 3 camere, 2 bai, gradina exclusiva 19mp

nr identificare: 16138

Detalii:

tip: Apartament
camere: 3
suprafata: 86 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Aviatiei
Vezi harta
reprezentant:
Anghel Ionut

GOLDENKEY PREMIUM REAL ESTATE
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Despre proprietate

Dezvoltatorul imobiliar A Residence construieste în zona Aviatiei - Pipera un imobil rezidential de dimensiuni reduse cu doar 4 etaje. Amplasamentul este discret, într-o zonă de vile, ferit de zgomotul cotidian si inconjurat de natura.
Locatia este usor accesibila, langa lacul Pipera si Porsche București Nord, la cateva minute de Parcul Herăstrău, zona de business Floreasca - Barbu Vacarescu - Pipera si Metroul Aurel Vlaicu (1,9km).
Imobilul este dezvoltat pe un teren de 1450mp avand amprenta la sol de 709mp si suprafata totala construita de 3350mp dispusi pe 5 nivele, P+3+4 retras. Sunt 32 de unitati, apartamente cu 2 camere şi 3 camere, cu acces pe o singură scară.
Apartamentele beneficiază de vederi libere catre lac si verdeata, fatada cu un design avangardist, modern, suprafete vitrate generoase (floor to ceiling), fiind construite pentru a răspunde tuturor nevoilor locatarilor şi a asigura în acelaşi timp intimitatea şi confortul fiecărei familii.
Fiecare apartament beneficiaza de loc de parcare suprateran care se poate achizitiona separat. Complexul va beneficia de paza si supraveghere video perimetrala 24h/7.

caracteristici:

Suprafata utila: 86MP
Suprafata construita: 126MP
Nr. camere: 3
Nr. dormitoare: 2
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 2

Etaj: Parter
Compartimentat: semidecomandat
An constructie: 2018

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Anghel Ionut

GOLDENKEY PREMIUM REAL ESTATE
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.