FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Apartament 3 camere - Zona Polona - TUR VIRTUAL

contacteaza Vezi telefon

Apartament 3 camere - Zona Polona - TUR VIRTUAL

DE VANZARE
\ 209.999EUR

Apartament 3 camere - Zona Polona - TUR VIRTUAL

nr identificare: 870122

Detalii:

tip: Apartament
camere: 3
suprafata: 85 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Polona
Vezi harta
reprezentant:
Racoviceanu Serban

Despre proprietate

Astazi va punem la dispozitie.un aparament care este situat pe strda Polona intr-un bloc cu 7 etaje, construit in anul 2003.
Dispune de o suprafata utila de 85mp + 17 mp suprafata balconului care inconjuara cele doua dormitoare si are acces inclusiv din living, in total 102 mp de care sa te bucuri.
3 camere iti sunt suficiente, corect? Asadar avem un living cu bucatarie open-space doua dormitoare (dintre care unul este folosit pentru spatiu de lucru, chiar ar fi pacat sa te mai deplasezi la job daca-ti poti face munca de acasa, corect?) doua grupuri sanitare dotate cu vase de toalete japoneze.
Consideram ca este de inteles ca in locuinta se vad amprentele unei echipe de arhitecti + 2 ingineri constructori care s-au ocupat timp de 6 luni pentru a putea beneficia nu doar de un design placut, cat si de practicabilitatea sptiului oferit, dar cum spuneam, noi credeam ca stiati deja.
Locul de parcare subteran NU este inclus in pretul. (15.000 euro negociabil)
In esenta este un apartament care starneste multor persoane interesul datorita zonei si designul sau fiind singurul apartament de genul in piata. Nu ne crezi? Programeaza-ti o vizionare si hai sa te convingi!

caracteristici:

Suprafata utila: 85MP
Suprafata construita: 102MP
Nr. camere: 3
Nr. dormitoare: 2
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 2

Etaj: 4
Compartimentat: decomandat
An constructie: 2003

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Racoviceanu Serban

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.