FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Apartament cu 3 camere in zona Cismigiu - 2 minute pana la Metrou

contacteaza Vezi telefon

Apartament cu 3 camere in zona Cismigiu - 2 minute pana la Metrou

DE VANZARE
\ 166.000EUR

Apartament cu 3 camere in zona Cismigiu - 2 minute pana la Metrou

nr identificare: 993489

Detalii:

tip: Apartament
camere: 3
suprafata: 68.03 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Cismigiu
Vezi harta
reprezentant:
Draghici Cosmin

Despre proprietate

Apartamentul mai sus prezentat este complet renovat, decomandat, foarte bine compartimentat, mobilat și utilat, cu diverse spații de depozitare. Mobila din bucătărie, baie, dormitoare și dressing sunt făcute pe comandă de arhitecții de la Fronte Design.
Proprietatea beneficiază de centrală proprie, montată în anul 2017, asigurând astfel încălzire eficientă și apă caldă în orice moment. De asemenea, este dotată cu aer condiționat, pentru a vă asigura confortul optim pe parcursul întregului an.

Proprietatea dispusă SE – NV, profită de lumină naturală pe toată durata zilei atât pe partea camerelor cat și la bucătărie.
Amplasat într-o zonă superba și cu acces ușor la toate facilitățile și serviciile orașului, acest apartament oferă oportunitatea investirii într-un spațiu deosebit, în care combinația între renovare de înaltă calitate, design modern și terasă generoasă creează o experiență deosebită de viață urbană.

În prezent, apartamentul este închiriat în regim rezidențial din 2020 iar daca se doreste, chiriașul poate fi preluat de către viitorii Proprietari.
În concluzie, acest apartament este o oportunitate de investiție oferind astfel confort și accesibilitate, precum și un randament garantat foarte bun prin închirierea lui pe termen lung dar si pentru inchirierea lui in regim hotelier.

Blocul în care se află apartamentul este o construcție din anul 1937, incadrata la U2 , situată pe strada Johann Gutenberg , lângă Teatrul Bulandra, la 2 minute de stația de metrou Izvor și cu acces facil către stațiile RATB de pe Blvd. Regina Elisabeta. Parcul Cișmigiu, o oază de liniște și relaxare în mijlocul orașului, este la doar câțiva pași distanță.

Imobilul a trecut printr-o serie de modernizări si îmbunătățiri din anul 2021 și până în prezent, printre lucrări numărându-se : modernizarea ușilor de acces, înlocuirea coloanelor de evacuare a apelor uzate și lucrări avansate de modernizare a liftului oferind accesibilitate și confort pentru locatarii de la etajele superioare.

Apartamentul are polița de asigurare facultativă la GENERALI, oferind astfel protecție și liniște investitorilor.

Performanta energetica
Pozitionat in clasa energetica `B`
Indice CO2: - 41.65 kgCO2/m2an

caracteristici:

Suprafata utila: 68.03MP
Suprafata construita: 93.58MP
Nr. camere: 3
Nr. dormitoare: 2
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 1

Etaj: 4
Compartimentat: decomandat
An constructie: 1937

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Draghici Cosmin

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.