FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Apartament cu 4 camere de vanzare in Dorobanti Capitale

contacteaza Vezi telefon

Apartament cu 4 camere de vanzare in Dorobanti Capitale

DE VANZARE
\ 919.000EUR

Apartament cu 4 camere de vanzare in Dorobanti Capitale

nr identificare: 867515

Detalii:

tip: Apartament
camere: 4
suprafata: 183 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Dorobanti
Vezi harta
reprezentant:
Bazoeanu Victoria

Despre proprietate

Nordis va prezinta spre vanzare un apartament spatios cu 4 camere situat intr-un imobil nou din zona exclusivista Dorobanti Capitale. Finalizat in anul 2010, imobilul beneficiaza de paza si supraveghere video si finisaje de cea mai buna calitate.

Apartamentul are o suprafata utila generoasa de 183mp si 2 terase exterioare cu o suprafata totala de 34mp, iar pentru masinile dumneavoastra va stau la dispozitie 2 locuri de parcare in parcarea subterana cu access separat si spatii de depozitare generoase si securizate.

Apartamentul este impartit astfel: living spatios de 64mp cu zona de dining, 3 dormitoare cu bai 3 matrimoniale, 1 grup sanitar cu masina de spalat si uscator de haine, o bucatarie inchisa cu access direct pe o terasa superba in suprafata de 16mp. Cea dea doua terasa permite accesul atat din living cat si din al doilea dormitor matrimonial.
Apartamentul dispune de vedere libera, finisaje de foarte buna calitate, obloane electrice si este partial mobilat si utilat.

Apartamentul are o locatie excelenta, in imediata vecinatate se afla restaurante, magazine, scoli, gradinite, centre medicale, centre spa.

caracteristici:

Suprafata utila: 183MP
Suprafata construita: 257MP
Nr. camere: 4
Nr. dormitoare: 3
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 4

Etaj: Parter
Compartimentat: semidecomandat
An constructie: 2010

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Bazoeanu Victoria

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.