FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Apollo MURES

contacteaza Vezi telefon

Apollo MURES

VACANTE
\

Apollo MURES

nr identificare: 1473

Detalii:

tip: Hotel
Stele: 4*
Etaj: p+5
Check-in oricand dupa:12
Check-out pana la:11
Transfer de la/sau la Aeroport :-
camere: 35

localizare:

oras: Mureș, Târgu Mureș
cartier: Sangeorgiu de Mures
Vezi harta
reprezentant:
Club Apollo

Despre
Un loc in care timpul are alte dimensiuni, un loc in care corpul şi mintea sunt răsfăţate, un loc pe care vei dori să-l revezi.

Apollo Wellness Club situat intr-un cadru natural retras dar totuşi in vecinătatea oraşului Tirgu Mureș, te invită să iei o pauză din ritmul trepidant al vieţii şi să iți regăsești echilibrul, cand pentru relaxare, well-being sau tratament balneofizioterapie, toate susţinute de calitățile apei sărate, a nămolului mineral, preparate naturale şi sănătoase şi nu in ultimul rand ospitalitatea şi atenţia la detalii, specifică Transilvaniei.

100 de ani de tradiție in balneologie. Din dragoste pentru oameni și pentru această zonă unică am dezvoltat ceea ce azi numim cu incredre o oază de relaxare. O oază de 13 hectare aflată in vecinătatea aglomerației urbane a orașului Targu Mureș unde veţi afla toate ingredientele pentru regăsirea echilibrului, prevenție și vindecare atat pentru minte cit și pentru corp.

Băile Sărate Sangeorgiu de Mureş Ştrand şi balneofizioterapie Apollo

Apollo Wellness Club oferă hotel ★★★★ centru SPA (cu cele mai valoroase băi sărate din Transilvania aproape de Targu Mureş, saune, jacuzzi şi sală de fitness, destinat curelor wellness şi relaxare); centru de tratament (balneofizioterapie); ştrand (bazin cu apă dulce şi bazin cu apă sărată destinat unor băi sărate cu o mare valoare terapeutică), sală de conferinţă, restaurant ★★★★.Nr camere:35
Etaj:p+5

Restaurant: DA
Sala sport: DA
Spa:DA
Piscina:DA
Sauna:DA
Wifi:DA
Terasa:DA
Teren tenis:-

Parcare:DA
Aproape Aeroport:-
Aer conditionat:DA
Vedere mare:-
Aproape mare:-
Aproape partie:

Video:


Harta:
reprezentant:
Club Apollo

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.