FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

coronavirus BUSINESS UPDATE. 60 de zile gratuitate la anunturi 

Campeador Residence

contacteaza Vezi telefon

Campeador Residence

PROIECT NOU

Campeador Residence

nr identificare: 8317

Pret de la: 53.612EUR +TVA
Pret pana la: 122.627EUR

localizare:

oras: Timiș, Timișoara
cartier: Torontalului
Vezi harta
reprezentant:
Hitch&Mosher

Detalii principale

Tip proiect: Apartament

Finalizare: Mai 2019
Nr. camere: 2 - 4
Nr. dormitoare: 1-3

Detalii principale
Campeador Residence Timișoara este un proiect imobiliar dezvoltat de către Campeador Group, situat pe Calea Torontalului, al cărui termen de finalizare este in prima jumătate a anului 2019. Ansamblul va oferi peste 160 de locuințe noi, cu finisaje la cheie, viitorilor beneficiari. Lucrările de construcție ale complexului au fost demarate in luna februarie a.c. și se estimează finalizarea proiectului in mai 2019.
Conform specialiștilor Campeador Group, piața locală din Timișoara este una dintre cele mai atractive și dinamice sub aspectul investițiilor rezidențiale, cand o creștere a ofertei, concomitent cu cererea tot mai accentuată in această direcție.
Campeador Group introduce pe piața locală un ansamblu rezidențial modern, cu un nou tip de locuințe, cand un regim de inălțime de 2S + P + 8E + Er. Noul proiect, dezvoltat pe Calea Torontalului nr. 21, aduce o serie de beneficii viitorilor locatari, precum existența spațiilor comerciale la parter, a locurilor de joacă pentru copii, a spațiilor verzi ample, dar și existența altor facilități care sporesc confortul locativ: in pardoseală și sisteme de climatizare performante. in dezvoltarea proiectului, accentul principal a fost pus pe confort si funcționalitate, pe versatilitate, in locuința proprie; oferite de calitatea și siguranța ambientului; cat și prin integrarea intr-o comunitate rezidențială puternică.Descriere Proiect
După dezvoltarea unor ansambluri rezidențiale in București, Cluj-Napoca și Viena, am ales să dezvoltăm acest prim proiect în Timișoara, deoarece credem în potențialul pieței din acest oraș infloritor și in nevoia stringentă de proiecte rezidențiale de calitate, care să indeplinească nevoile beneficiarilor. Ne propunem ca acest prim proiect să fie un simbol al calității și al confortului, in același timp simțul comunitar al locatarilor din ansamblul Campeador Residence;, declară Nelu Larionesi, Director General Campeador. Complexul Campeador Residence Timișoara este format dintr-o construcție cu 2 scări, cand peste 160 de apartamente cu terase generoase, spații comerciale, loc de joacă pentru copii, locuri de parcare, in totalitate subterane. Apartamentele din complexul Campeador Residence Timișoara se pot achiziționa finisate la cheie și vor beneficia de incălzire in pardoseală și climatizare. Complexul va beneficia și de pază permanentă și supraveghere video. Agentul exclusiv pentru vanzarea apartamentelor este Hitch and Mosher. Campeador Group activează in domeniul construcțiilor civile și industriale, de peste 12 ani, desfășurandu-și activitatea in sediile și punctele de lucru din Cluj-Napoca, București și Bistrița. Campeador Residence este compania de dezvoltare a proiectelor imobiliare, in portofoliu dezvoltări rezidențiale din București, Cluj-Napoca și Viena, proiecte care insumează peste 350 de apartamente, livrate in perioada 2017; 2018.


Facilitati
-Spatiu de joacă pentru copii
-Parcare subterană/supraterană
-Accces securizat
-Interfon
-Supermarket
-Lift
-Parc


Video:


Tip imobil Suprafata Nr. camere Pret Schita
Apartament 81.04 4 119.241 +TVA Vezi schita
Apartament 54.48 2 73.051 +TVA Vezi schita
Apartament 67.86 3 98.977 +TVA Vezi schita
Apartament 67.86 3 98.977 +TVA Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
63.34 2 84.416 +TVA Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
67 3 100.688 +TVA Vezi schita
Apartament
Vezi imobil
81.17 4 116.628 +TVA Vezi schita
Harta:
reprezentant:
Hitch&Mosher

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.