FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Casa Armoniei Stilurilor

contacteaza Vezi telefon

Casa Armoniei Stilurilor

DE VANZARE
\ 700.000EUR

Casa Armoniei Stilurilor

nr identificare: 917236

Detalii:

tip: Casa/Vila
camere: 4
suprafata: 200 MP (utili)

localizare:

oras: Timiș, Moșnița Nouă
Vezi harta
reprezentant:
Hritcu Sorin

Despre proprietate

Casă eclectică, reprezentare remarcabilă a designului modern, cu o abordare distinctivă în ceea ce privește arhitectura și amenajarea interioară. Plasată pe un teren generos, această locuință impresionează din toate unghiurile.

Casa este integral organizată pe plan parter, unde veți găsi o zonă generoasă de living cu o intrare spațioasă, hol elegant, bucatarie deschisă, birou, dormitor matrimonial cu baie si dressing, dormitor secundar, baie, wcs, terasă.

Bucătăria deschisă și modernă, o adevărată bijuterie, cu dulapuri elegante si iluminată ambiental, este echipată cu cele mai noi electrocasnice.

Una dintre caracteristicile aparte ale acestei case este bucătăria de vară, situată în apropierea piscinei. Aici, puteți găti și lua masa în aer liber, profitând de vremea frumoasă, băile de soare, baia în piscină fiind la câțiva pași distanță.

Piscina incalzită este un element central al spatiului verde.
Acest spațiu de relaxare este înconjurat de vegetație bogată, cu plante exotice și flori colorate care creează o atmosferă de o frumusețe excepțională.

Accesul auto este facilitat printr-un drum pavat care duce la garajul atașat casei.

Toate materialele folosite în construcția și amenajarea acestei case sunt de calitate superioară, pornind de la structura solidă a clădirii pană la finisajele interioare elegante.
Ferestrele au geamuri mari pentru a permite luminii naturale să inunde interiorul.

Această casă eclectică este o expresie a luxului și rafinamentului, oferind un stil de viață confortabil și elegant, perfect pentru cei care apreciază calitatea și originalitatea în designul locuințelor.

Alte detalii la cerere.

caracteristici:

Suprafata utila: 200MP
Suprafata construita: 230MP
An constructie: 2021
Nr. camere: 4
Nr. dormitoare: 3
Nr. bai: 3

Nr. bucatarii: 2
Locuri parcare: 6

Specificatii:

Stadiu: Finalizat

Harta:
reprezentant:
Hritcu Sorin

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.