FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

CASA DE LANGA PARCUL CAROL

contacteaza Vezi telefon

CASA DE LANGA PARCUL CAROL

DE INCHIRIAT
1.200EUR

CASA DE LANGA PARCUL CAROL

nr identificare: 231466

Detalii:

tip: Case/Vile
camere: 3
suprafata: 100 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Parcul Carol
Vezi harta
reprezentant:
Oprea Adrian

Green Alley Real Estate
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Despre proprietate

Green Alley Real Estate va ofera spre Inchiriere o proprietate deosebita situata in apropierea Parcului Carol ( mai exact intre Piata Unirii si Parcul Carol ), localizata pe una dintre cele mai curate si linistite strazi din zona. Casele vecine acestei proprietati sunt la randul lor foarte frumoase, renovate, proprietarii acestora fiind oameni de foarte buna factura.

Casa construita in perioada interbelica, cu arhitectura specifica anilor respectivi, ofera o curte libera de aproximativ 50 mp, foarte frumos amenajata, pavata cu piatra si umpluta cu flori.

Dispune de living ( cu inaltimea de 5 metri ), birou, bucatarie, dining, dormitor cu terasa cocheta si dressing, baie si o pivnita cu suprafata de 8.71 mp.

Finisajele regasite in aceasta casa sunt de foarte buna calitate, printre acestea mentionam parchetul din lemn triplu stratificat, grinzile aparente din lemn masiv, corpurile de iluminat, cele 2 usi exterioare, marmura din baie, sau cada din marmura de Carrara ( aceasta fiind cea originala a casei, restaurata, cu o valoare actuala de peste 10.000 EURO ).

Foarte bine gandita, casa dispune de 2 intrari, una principala, cu vestibul, din care se deschide superbul living cu inaltimea de 5 metri si una secundara cu acces direct in bucatarie. Pentru confort, ambele intrari sunt acoperite. Zona de dining se afla intre bucatarie si living, in timp ce dormitorul este retras in mansarda. Acesta dispune de dressing si terasa proprie. Biroul spatios, suspendat, din zona de zi a casei, poate fi transformat in cel de-al doilea dormitor, avand multa lumina naturala si fiind asezat pe placa din beton armat. Baia placata cu marmura de Ruschita este la randul ei spatioasa si dispune de multa lumina naturala.

Dispune de ferestre foarte mari.

Casa a fost integral renovata cu materiale de foarte buna calitate, toti peretii exteriori izolati pe interior, sape, instalatii, tencuieli schimbate si acoperisul complet refacut ( astereala, izolatie speciala, invelitoare noua de doua tipuri asezate unul peste celalalt, etc. ).

Consideram ca aceasta proprietate merita toata atentia dumneavoastra !

caracteristici:

Suprafata utila: 100MP
Suprafata construita: 115MP
Suprafata curte: 50MP
An constructie: 1934
Nr. camere: 3
Nr. dormitoare:
Nr. bai: 1

Nr. bucatarii: 1
Nr. balcoane: 1

Specificatii:

Stadiu: Finalizat

Harta:
reprezentant:
Oprea Adrian

Green Alley Real Estate
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.