FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Casa de lux pentru un lifestyle inedit, cu gradina urbana

contacteaza Vezi telefon

Casa de lux pentru un lifestyle inedit, cu gradina urbana

DE VANZARE
\ 420.000EUR

Casa de lux pentru un lifestyle inedit, cu gradina urbana

nr identificare: 884663

Detalii:

tip: Casa/Vila
camere: 3
suprafata: 135 MP (utili)

localizare:

oras: Timiș, Dumbrăvița
Vezi harta
reprezentant:
Dobrescu Adoria

Despre proprietate

Mixul de simplitate si atentie la detalii se traduc printr-o locuinta functionala, cu spatii atent utilizate si amanunte discrete care vorbesc despre stilul de viata luxos.

Locuinta are o componenta cromatica unica – care creeaza senzatia de armonie, spatiul fiind dominat de culori puternice, masculine, linii drepte si spatii deschise. Amenajarea casei a presupus respectarea unui echilibru intre cumulul de materiale folosite (piatra naturala, lemn de radacina de nuc american, piele naturala, sticla securizata), texturi si culori evidentiate prin accente de lumina, restul mobilierului fiind cu linii simple, curate, contemporane, astfel a rezultat un spatiu al contrastelor, o combinatie intre mat si lucios, texturi naturale si elemente calde.

Gradina este un adevarat refugiu, care este mentinuta in cea mai buna stare, prin amenajari peisagistice elegante care confera odihna si relaxare. Jacuzzi cu sistem de hidromasaj este unul dintre punctele de atractie, armonios încadrat de alei de-a lungul cărora sunt dispuse piesele de mobilier destinat relaxarii.

Gratie unui sistem de iluminat bine amplasat si trasat pentru exterior, care potentiaza intimitatea acestui loc special, petrecerile si cinele outdoor sunt deosebite.

caracteristici:

Suprafata utila: 135MP
Suprafata construita: 180MP
An constructie: 2015
Nr. camere: 3
Nr. dormitoare: 2
Nr. bai: 2

Nr. bucatarii: 1
Locuri parcare: 3

Specificatii:

Stadiu: Finalizat

Tur virtual:


Harta:
reprezentant:
Dobrescu Adoria

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.