FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Casa de vacanta in Sinaia | Tur Virtual

contacteaza Vezi telefon

Casa de vacanta in Sinaia | Tur Virtual

DE VANZARE
\ 209.900EUR

Casa de vacanta in Sinaia | Tur Virtual

nr identificare: 873744

Detalii:

tip: Casa/Vila
camere: 7
suprafata: 125 MP (utili)

localizare:

oras: Prahova, Sinaia
cartier: Central
Vezi harta
reprezentant:
Alexandru Alupei

Despre proprietate

Casa poate fi oaza ta de libertate!
Atmosfera urbană și mirajul orașului sunt atracții pe care, inevitabil, cu toții ni le dorim, însă odată cu apariția acestora, vin și minusurile pe care le resimțim după o lungă perioadă de timp. Oboseala cronică, nevoia de relaxare sau lipsa mișcării sunt doar câteva din motivele pentru care trebuie să-i oferim un loc de cinste odihnei. Peisajul montan și aerul curat te vor ajuta în acest sens, iar noi suntem gata să-ți oferim mixul de confort și aer curat de care ai nevoie. Casa Real Dream este cel mai bun remediu împotriva stresului, iar beneficiile acesteia le poți observa cu ochiul liber. Înainte de toate, punem în prim plan nevoile tale. Arhitecții au fost niște adevărați maeștri! Au reușit să pună o casă superbă pe un teren de munte(440mp2), fapt care te va privilegia cu cele mai frumoase panorame în sezonul rece. Doar imaginează-ți! O dimineață ideală în care admiri natura acoperită de zăpadă, iar asta nu e tot! Dispui de un spațiu imens pentru activitățile tale favorite.
Terenul de 440 metri îți va pune imaginația la încercare. Poți opta pentru un leagăn în aer liber, un teren de sport sau poate vrei să-ți exersezi aptitudinile cu arcul. Indiferent de activitatea pentru care optezi, spațiul e la dispoziția ta.
Cele 7 camere mobilate în stil rustic, vin perfect în completarea peisajului montan și a necesității tale primordiale, aceea de a te relaxa în propria casă de vacanță, iar finisajele premium ale casei îți asigură cele mai bune condiții pe o vreme neprielnică. Fiecare detaliu contează, iar scopul nostru este să-ți transformăm vacanțele într-un vis. Dacă faci parte din cei ce lucrează remote, Casa Real Dream îți va ușura substanțial atribuțiile. Te poți recompense oricând cu o plimbare în aer liber, mai ales acum, când sezonul rece se apropie, iar zăpada îți poate stimula eficacitatea atât la muncă, cât și pe plan personal.
Unii fac un întreg plan pentru a admira obiectivele turistice, însă tu le vei avea la un pas de tine! Renumita mocăniță din Sinaia, Castelul Peleș sau Mânăstirea din Sinaia îți vor da senzația că te afli într-o continua vacanță. Cele mai frumoase atracții ale zonei sunt în vecinătatea casei tale și te așteaptă oricând la o vizită!
Ce zici? Te simți pregătit să ieși din rutină? Hai să ne cunoaștem șă să-ți prezentăm una dintre cele mai frumoase case ale stațiunii!
Garajul completează întodeauna priveliștea caselor montane, iar Casa Real Dream vine la pachet cu un garaj ideal pentru vehiculele tale. Dacă ești fan al plimbărilor cu ATV-ul, atunci garajul se potrivește ca o mănușă nevoilor tale. La fel de bine, mașina ta poate profita de un loc cald în perioadele geroase, așa vei fi scutit de nevoia de a curăța zăpada sau gheața de pe propriul vehicul. Posibilitățile sunt nenumărate, ține doar de tine, iar dorințele tale se pot transforma în cele mai frumoase amintiri.

Pentru ca timpul tuturor este pretios, avem si un tur 3D pe care il putem trimite bucurosi la cerere.

caracteristici:

Suprafata utila: 125MP
Suprafata construita: 145MP
An constructie: 1994
Nr. camere: 7
Nr. dormitoare:

Specificatii:

Stadiu: Finalizat

Harta:
reprezentant:
Alexandru Alupei

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.