FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

coronavirus BUSINESS UPDATE. 60 de zile gratuitate la anunturi 

Complex HIMSON Iasi

contacteaza Vezi telefon

Complex HIMSON Iasi

PROIECT NOU

Complex HIMSON Iasi

nr identificare: 15726

Pret de la: 32.270EUR +TVA
Pret pana la: 83.620EUR

localizare:

oras: Iași, Iași
cartier: Metalurgie
Vezi harta
reprezentant:
HIMSON

Detalii principale

Tip proiect: Apartament

Finalizare: 2020
Nr. camere: 1-3
Nr. dormitoare: 0-2

Detalii principale
UNIC, EXTRAORDINAR si DIFERIT, exista. Este ceea ce cautam cu totii o viata intreaga si ceea ce doar putini gasim: sentimentul ca suntem ACASA, alaturi de tot ceea ce iubim. Pentru tine si visul tau de a gasi un loc, departe de forfota orasului, in care sa te bucuri de libertatea de a fi tu insuti si confortul ca ai tot ce-ti trebuie pentru a fi fericit, am construit HIMSON; locul in care te simti Acasa zi de zi.


Descriere Proiect
HIMSON este un ansamblu rezidential unic, modern si minimalist, cu dotari si finisaje de exceptie, pentru ca tu sa te bucuri de un confort absolut. Construit pe o singura fundatie in forma de H, cu un regim de inaltime 2S + P + 8E, HIMSON; este cel mai mare proiect imobiliar unitar din Moldova cu o amprenta la sol de 2.200mp si cu o suprafata totala construita de peste 32.500mp. Amplasat foarte aproape de forfota orasului, dar totusi departe de agitatia de zi cu zi, pe o artera principala destinata cu precadere tranzitului catre zona centrala, ansamblul rezidential HIMSON; are avantajul pozitionarii intr-o zona foarte linistita si usor accesibila. Accesul auto si pietonal este facilitat prin doua intrari directe, din bd. Chimiei, respectiv str. Aurel Vlaicu. Fatada ventilata din bond si balcoanele cu sticla securizata sunt integrate intr-o armonie perfecta. Stilul arhitectural modernist integreaza tehnologia cu nobletea materialelor de calitate. Tamplaria exterioara in culoare gri antracit este din profil PVC; clasa energetica A, 7 camere, sticla tripan low E4 season, securizata si tratata UV, pentru protectia intregii familii. Pentru sistemul constructiv, am ales solutia cadrelor de beton armat si BCA de la producatori de top, atat datorita durabilitatii si a rezistetei in timp a acestora, cat si pentru eficientizarea cheltuielilor de intretinere.


Facilitati
CONCEPT ARHITECTURAL UNICAT
HIMSON este un ansamblu rezidential unic, modern si minimalist cu dotari si finisaje de exceptie, pentru ca tu sa te bucuri de un confort absolut. Apartamentele noi din cadrul HIMSONsunt inteligent proiectate, cand suprafete ideale pentru toate activitatile familiei tale. Am optat pentru o fatada ventilata din bond si balcoane cu sticla securizata, integrate intr-o armonie perfecta. Tamplaria exterioara in culoare gri antracit este din profil PVC – clasa energetica A, 7 camere, sticla tripan low E4 season, securizata si tratata UV, pentru protectia intregii familii.

Centrala termica.
DOTARI PREMIUM SI APLICASII SMART
Aspectul modern este potentat de calitatea materialelor si de modul de utilizare a acestora, totul pentru a asigura unicitatea designului interior si de a da personalitate spatiului. Arhitecti si designeri de top au creat un cumul de solutii premium care sa te reprezinte pe deplin. Pentru apartamentul tau poti opta pentru dotari SMART, un sistem inteligent de alertare a proprietarului in caz de incendiu, inundatie sau furt.

CONCIERGE 24/7
Suntem primul ansamblu rezidential din Iasi unde am adoptat ideea de concierge. La HIMSON oferim servicii personalizate in functie de nevoile si dorintele proprietarilor, oferind servicii si suport la orice ora din zi si din noapte. Fie ca ai nevoie de o interventie rapida la instalatia termica sau electrica, de mentenanta sau rezolvarea garantiilor, de preluare sau trimitere colete si corespondenta prin curier. Totul pentru confortul si linistea ta!

Placare cu bond
APARTAMENTE PE MARIMEA NEVOILOR TALE
Am creat 8 tipuri de apartamente cu suprafete intre 32 si 92 mp. Pentru sistemul constructiv, am ales solutia cadrelor de beton armat si BCA de la producatori de top, atat datorita durabilitatii si a rezistentei in timp a acestora, cat si pentru eficientizarea cheltuielilor de intretinere.

spatii comerciale incluse in complex
SPATII COMERCIALE
La HIMSON acum ai totul, intreg parterul va fi destinat spatiilor comerciale, cu suprafete generoase si zone bine luminate si vitrate, potrivite pentru supermarket, after school si gradinita, cabinete medicale, salon de infrumusetare, curatatorie textila, sala de fitness sau orice alt tip de activitate. Am rezervat pentru supermarket o suprafata de peste 500 mp iar pentru celelalte tipuri de business peste 1.000 mp.

Preturi si modalitati de plata in functie de avansul achitat la antecontract:

- Avans 75%,pretul va fi de 1000 euro/mp

- Avans 50%,pretul va fi de 1050 euro/mp

- Avans 25%,pretul se calculeaza la 1100 euro/mp

Termenul de predare al blocului este luna ianuarie 2020 pt scara A iar luna aprilie 2020 pt scara B.


Tip imobil Suprafata Nr. camere Pret Schita
Harta:
reprezentant:
HIMSON

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.