FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

CORTINA NORTH

contacteaza Vezi telefon

CORTINA NORTH

PROIECT NOU

CORTINA NORTH

nr identificare: 876591

Pret de la: 73.245EUR
Pret pana la: EUR + TVA

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: PIPERA
Vezi harta
reprezentant:
Cortina North

Detalii principale

Tip proiect: Apartament

Finalizare: 2022
Nr. camere: 1-3
Nr. dormitoare: 1-2


Detalii principale
DESCOPERA CORTINA NORTH
Un nou proiect dezvoltat sub numele Cortina, care completeaza celelalte doua ansambluri rezidentiale de succes, devenite puncte de referinta in piata imobiliara, prin calitatea constructiei si a finisajelor, eleganta si modernism. Noul proiect Cortina North se alatura deja consacratelor Cortina Residence (2016) si Cortina Academy (2020), dezvoltate de Eden Capital Development SRL.


Cu o amplasare de exceptie in nordul capitalei, acest proiect va fi unul grandios, cu caracteristici unice imbinate pentru un stil de viata complet, confortabil si activ!


Aveti astfel sansa de a va bucura de locuinta aleasa intr-un ansamblu care ofera o gama variata de apartamente tip studio, doua si trei camere, eficient compartimentate, cu finisaje premium. Ansamblul completeaza stilul de viata activ, sanatos si securizat cu o gama variata de facilitati: centru fitness, bazin de inot semiolimpic, pista de alergare de 1,5 km, calitatea aerului data de peste 10.000 mp de spatii verzi amenajate, galerii comerciale dedicate, parcari private subterane si supraterane si acces controlat.


Cortina North va oferi, in cele trei etape de constructie, peste 1500 unitati de tip studio, doua si trei camere, ce vor beneficia de toate facilitatile pentru un stil de viata premium!


Descriere Proiect
Bucura-te de finisaje premium: -Fatada ventilata -Tamplarie din aluminiu Schuco cu geam tripan -Ceramica Porcelanosa -Obiecte sanitare Daniel Rubinetterie -Parchet calitate superioara Balterio -Usi intrare securizate Pinum -Usi interioare de tip Filomuro


Facilitati
DOTARI:
-Ai confortul asigurat
-Centrala termica Ariston individuala cu gaz
-Aer conditionat tip multisplit – Daikin
-Videointerfon

CONFORT, ELEGANTA SI DESIGN – APARTAMENTE COMPLET FINISATE!
Cele peste 1.500 de apartamente premium se vor livra complet finisate. Atat design-ul, cat si compartimentarea moderna a acestora iti vor permite amenajarea unui camin confortabil si elegant in acelasi timp.
-Utilitati „ready to use” (racorduri individuale la gaze, curent electric, apa curenta)
-Aparatura electrica si cablaje pregatite pentru conexiunea TV si internet.
-Ascensoare – cate doua pe fiecare tronson


Tip imobil Suprafata Nr. camere Pret Schita
Harta:
reprezentant:
Cortina North

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.