FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Freya Suite | Satul Francez | Apartament de lux cu vedere deschisa

contacteaza Vezi telefon

Freya Suite | Satul Francez | Apartament de lux cu vedere deschisa

DE VANZARE
\ 450.000EUR

Freya Suite | Satul Francez | Apartament de lux cu vedere deschisa

nr identificare: 870622

Detalii:

tip: Apartament
camere: 3
suprafata: 110 MP (utili)

localizare:

oras: București, Bucuresti
cartier: Herastrau
Vezi harta
reprezentant:
Dan Lucian

IMOBILIARE HERASTRAU
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon
Despre proprietate

Simplitatea luminoasa si o armonie geometrica sunt caracteristicile definitorii ale unui spatiu de locuit inedit, situat intr-una din cele mai frumase zone ale Bucurestiului modern.
Avem placerea sa va prezentam un uxos apartament cu 3 camere, perfect pentru rezidenta sau ca investitie, cu vedere spre parcul Herastrau.

Freya Suite, caci despre ea este vorba, este o locuinta a carei spurafata utila masoara 110 mp, cu un interior compartimentat dupa clasicul mod al apartamentelor cu 3 camere - living spatios, bucatarie, doua dormitoare si doua bai. Special la aceasta configuratie, insa, este modul in care arhitectul a ales sa gandeasca distribuirea luminii in fiecare incapere. Cu ferestre largi, cu orientare perfecta, cu distante bine calculate ale zonelor de socializare (cooking, living & dining) si ale intimitatii dormitoarelor, aceasta configuratie reuseste sa creeze fara efort utilitatea specifica a fiecarei dependinte, pe care designul interior o subliniaza fara prea multe artificii.

In ceea ce priveste acest design, asa cum aminteam inca de la inceput, liniile definitorii sunt ale simplitatii geometrice, creand un spatiu curat, aerisit, luminos, cu functionalitati specifice si bine delimitate. In jocul matematic al liniilor, insa, intervin jovial cateva elemente de personalizare - un tablou, o lampa fistichie, un joben chiar - menite toate sa inveseleasca spatiul si sa transmita nota aceea "fistichie" atat de necesara uneori in mijlocul rigorii.
Finisajele de calitate isi spun si ele cuvantul in valoarea pe care o adauga spatiului de locuit, iar cu totul, Freya Suite este de o eleganta si o candoare demna de numele ales al unei zeite nordice.

Imobilul dispune de paza permanenta, supraveghere video, lift, parcare subterana, curte amenajata si luminata, fantani arteziene, supermarket, centru spa, doua piscine interioare, restaurant cu specific italian.
Certificat Energetic - Clasa A
In pretul de vanzare al apartamentului, veti beneficia si de un loc de parcare si boxa.

caracteristici:

Suprafata utila: 110MP
Suprafata construita: 168MP
Nr. camere: 3
Nr. dormitoare: 2
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 2

Etaj: 4
Compartimentat: decomandat
An constructie: 2008

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Dan Lucian

IMOBILIARE HERASTRAU
contacteaza Vezi telefon Vezi telefon

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.