FILTRE

FILTRE

Tip proprietate
  • Tip proprietate
Nr. camere
  • Nr. camere
Preti
  • Pret
Suprafatai
  • Suprafata

Green Lifestyle - Vox Vertical Village

contacteaza Vezi telefon

Green Lifestyle - Vox Vertical Village

DE VANZARE
\ 204.458EUR +TVA

Green Lifestyle - Vox Vertical Village

nr identificare: 7132

Detalii:

tip: Apartament
camere: 3
suprafata: 91.36 MP (utili)

localizare:

oras: Timiș, Timișoara
cartier: Torontalului
Vezi harta
reprezentant:
Schiopota Simona

Despre proprietate

Un concept în premieră pe piața rezidențială din România, Vox Vertical Village este primul "oraș pe verticală" dezvoltat la nivel național. Ansamblul va reuni 120 de locuinţe într-o clădire cu 10 nivele şi va presupune dezvoltarea unui stil de viață, la nivel de condominiu, cu vegetație bogată, pe terasa fiecărui apartament, asemeni unei "păduri pe verticală", cu peste 1.000 de arbuşti şi diferite plante, care urmează să fie plantaţi atât în interiorul proiectului, cât şi pe terasele locuinţelor.
Vox Vertical Village aduce casele mai aproape de oraș, fiind îmbinarea perfectă între confortul unei case și avantajele oferite de un apartament. Proiectate pentru iubitorii de natură, dar și pentru a satisface cele mai rafinate gusturi, toate apartamentele dispun de terase generoase, ideale pentru un stil de viață activ și un design interior elegant, contemporan, perfect gândit pentru tine și familia ta. Profită de confortul oferit de un apartament, infuzat cu cele mai noi tehnologii și transformat într-o experiență unică, perfect adaptată stilului tău de viață.
În calitate de membru al comunităţii Vox Vertical Village vei beneficia de o serie întreagă de facilităţi: un atrium generos cu zona concierge, o piscină exterioară, saună, cinema, spațiu pentru organizarea de evenimente, și o sală de fitness, complet echipată. Nu ești în vacanță, dar te simți ca și cum ai fi; în fiecare zi. Știm cât de important este ca lucrurile de care ai nevoie să fie la îndemână și de aceea poți opta și pentru un pachet de servicii menite să îți facă viața mai ușoară și să te ajute să te concentrezi mai mult pe ceea ce contează cu adevărat pentru tine, pe calitatea vieții personale.

Casa la care ai visat întotdeauna, e acum mai aproape decât crezi. Apartamentele tip penthouse din Vox Vertical Village sunt foarte spațioase, cu terase de până la 200 m2, adevărate oaze verzi, perfecte pentru petrecerea timpului în aer liber și pentru a te bucura de priveliștea minunată asupra Timișoarei. Simți că ești în vacanță în fiecare zi, doar că experimentezi totul din confortul casei tale.

Vox Vertical Village nu reprezintă doar un spațiu rezidențial inedit, ci un adevărat stil de viață. Un produs rezidențial complet, complex, imbatabil și vizionar, proiectul va deveni, cu siguranță, un reper al vieții urbane din Timișoara, dar și la nivel național, prin singularitate și sustenabilitate.

Vox Vertical Village: Redefinim stilul de viață urban, în fiecare zi.

caracteristici:

Suprafata utila: 91.36MP
Suprafata construita: 110MP
Nr. camere: 3
Nr. dormitoare: 2
Nr. bucatarii: 1
Nr. bai: 2

Etaj: 6
Compartimentat: semidecomandat
An constructie: 2019

Specificatii:

Harta:
reprezentant:
Schiopota Simona

Prin utilizarea serviciilor noastre, vă exprimați acordul cu privire la faptul că folosim module cookie și alte tehnologii similare în scopul îmbunătățirii și al personalizării conținutului nostru, în vederea analizării traficului, a furnizării de publicitate și a protecției anti-spam și anti-malware, precum și împotriva utilizării neautorizate. Aflați mai multe. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.